Συνάντηση με Ξενώνα Αστέγων Βόλου με τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Μαγνησίας

283410433 535861461529134 4321014736744367554 n

Μέλη του προσωπικού του Ξενώνα Αστέγων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου  και του Προέδρου κου Παππά Δημήτριο, του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών για την λειτουργία των δύο φορέων. 

KEN 728X100

Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».

Αρχικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η αμφίδρομη ενημέρωση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τόσο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας, όσο και του Ξενώνα Αστέγων Βόλου. Συζητήθηκε εκτενέστερα η ολιστική στήριξη που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι του Ξενώνα Αστέγων, σε πολλαπλά επίπεδα (σίτιση, στέγαση, ψυχοκοινωνική στήριξη και ιατροφαρμακευτική κάλυψη). Επίσης, έγινε ενημέρωση για την διαδικασία που απαιτείται ώστε να ενταχθεί ένας άνθρωπος στον Ξενώνα Αστέγων. Πιο συγκεκριμένα, ζητήθηκε βοήθεια στην εξυπηρέτηση ανθρώπων οι οποίοι βρέθηκαν άστεγοι και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποβάλλουν φορολογική δήλωση. Τέλος, διανεμήθηκε  έντυπο ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα Αστέγων, και δόθηκαν ευχαριστίες  στον κο Παππά Δημήτριο για την ευαισθησία που δείχνει απέναντι σε κοινωνικά αποκλεισμένους ανθρώπους, όπως είναι και οι άστεγοι .

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2421091614 ή στο email: [email protected]

 

Στελέχη υλοποίησης της δράσης δικτύωσης:

 

Ξενώνας Αστέγων: 

                                                                                                               Ελένη Δούκα, Κοινωνική Λειτουργός

Βαρβάρα Ιτούδη, Διοικητικός Οικονομικός Υπεύθυνη

Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας:

Παππάς Δημήτριος,  Πρόεδρος Συλλόγου- Λογιστής

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!