ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΣΟΚ βολιδοσκόπησε Γκουντάρα για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Λάρισας!

61816351 592160904526049 260060626255085568 n

Όσο πλησιάζουμε προς την περίοδο όπου η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου εκτιμά πως ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, τόσο εντείνονται οι ζυμώσεις στους κόλπους των κομμάτων για τη στελέχωση των βουλευτικών τους ψηφοδελτίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στη Λάρισα, η περίπτωση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, ο οποίος κατά συνομιλητές του, διανύει την τελευταία θητεία, στην μακρά του διαδρομή, στα αυτοδιοικητικά.

Ωστόσο, η επόμενη ημέρα για τον ίδιο παραμένει δυσεπίλυτος γρίφος, καθώς οι… σειρήνες του βουλευτικού ψηφοδελτίου τραγουδούν ακατάπαυστα το ελκυστικό και… ακαταμάχητο τραγούδι τους.

Η πρόσφατη έλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αγιά και η θερμή υποδοχή που επιφύλασσε ο δήμαρχος, πυροδότησαν σενάρια. Σενάρια που όμως ο ίδιος ο κ. Γκουντάρας έσπευσε να διαψεύσει, υπενθυμίζοντας πως επρόκειτο για την αυτονόητη φιλοξενία ενός πρώην πρωθυπουργού της χώρας, αλλά και ότι το ίδιο θα έπραττε σε οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη περίπτωση.

Αυτό όμως που περιπλέκει τα πράγματα, είναι η απολύτως εξακριβωμένη πληροφορία πως δύο σημαίνοντα και με ιστορία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προσέγγισαν πρόσφατα τον κ. Γκουντάρα ρωτώντας τον αν ενδιαφέρεται για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Λάρισας. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, πρώην ισχυρός υπουργός, του ξεκαθάρισε πως «κινείται με βάση εντολές του προέδρου», σε ότι αφορά αυτή του την επαφή.

Ο Μελιβοιώτης δεν έδωσε απάντηση, ενώ στενοί συνεργάτες του αποτυπώνουν στο onlarissa.gr ένα πολύ έντονο προβληματισμό, όχι τόσο ως προς τον πολιτικό χώρο, από τον οποίο εξάλλου ο πολυνίκης δήμαρχος προέρχεται, αλλά από το γεγονός πως «δε θα επιθυμούσε να έρθει αντιμέτωπος με πρόσωπα με τα οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις. Να πάει απέναντι στην Ευαγγελία Λιακούλη, με την οποία συμπορεύεται από το 1994 ή στη Βαγενά με την οποία συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς;» ήταν το δίλημμα που έθεταν.

Σε αχαρτογράφητα νερά πλέον ο δήμαρχος Αγιάς, που είναι βέβαιο ότι τους προσεχείς μήνες θα απασχολήσει την επικαιρότητα…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!