ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μητροπολίτης Ιγνάτιος: «Είναι Κυριακή του τυφλού» [βίντεο]

sev60 kyr tyflou

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή της Κυριακής του Τυφλού.

KEN 728X100

Δείτε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width=”1264″ height=”711″ src=”https://www.youtube.com/embed/kyYLxLarlPc” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

“Οι Φαρισαίοι αμφισβητούν. Οι γονείς αρνούνται να πουν την αλήθεια. Πολλές φορές όταν δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με τη λογική το θαύμα, θέλουμε να το παραμερίσουμε, θέλουμε να το αγνοήσουμε ή να το αμφισβητήσουμε. Έτσι λειτουργούν οι άνθρωποι. Κι όμως! Ο Χριστός θαυματούργησε και ο τυφλός πίστεψε. Κι εμείς, σε κάθε Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και κάθε φορά που κοινωνούμε Αναστημένο Χριστό, βιώνουμε το θαύμα που πολλοί αμφισβητούν και άλλοι αγνοούν, αλλά είναι η πραγματικότητα, γιατί έτσι συμβαίνει. Τυφλοί βλέπουν, αλλά και αυτοί που βλέπουν, τυφλώνονται μπροστά στο θαύμα της παρουσίας του Χριστού στη ζωή μας. Μακάρι για μας ο Αναστημένος Χριστός να είναι ο Φως, αυτό που φωτίζει τη ζωή μας, Αμήν. Χριστός Ανέστη!”

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!