ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε αργία ο Ιάσονας Αποστολάκης και ακόμα πέντε δημοτικοί σύμβουλοι

APOSTOLAKIS

Με πέντε ημέρες αργίας από τα καθήνοντά του τιμωρήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο”, Ιάσονας Αποστολάκης και ακόμη πέντε δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς αρνήθηκαν για μετέχουν σε συνεδριάσεις του οργάνου.

KEN 728X100

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Αποστολάκης αναφέρει:

Το ότι παθαίνουν αλλεργία και μισούν ακόμα και την ιδέα ότι κάποιος τους χαλάει τη σούπα, αντιστέκεται, μιλά και υπάρχει η άλλη άποψη που δεν ανέχεται την καφρίλα τους, μου ήταν γνωστό. Το πόση πρεμούρα είχαν να τεθώ σε αργία όμως με εξέπληξε. Στα 8 χρόνια που είμαι δημοτικός σύμβουλος ουδέποτε ούτε μια φορά δεν μου επέδωσε κλητήρας του Δήμου Βόλου κάποιο έγγραφο. Πάντα με ενημέρωναν να περάσω από το Δημαρχείο στο σχόλασμα να το παραλάβω.

Σήμερα το πρωί με κάλεσαν να δουν που βρισκόμουν και αφού απάντησα πως ήμουν στη δουλειά μου μέσα σε 20 λεπτά είχε έρθει κλητήρας του Δήμου (φυσικά κάνει τη δουλειά που του ανατίθεται και καλά κάνει) να μου φέρει πεσκέσι την απόφαση που με θέτει σε αργία για το χρονικό διάστημα των …5 ημερών (στο Δήμο γνωρίζαν εδώ και μέρες όπως φάνηκε από δηλώσεις, εγώ ο άμεσα ενδιαφερόμενος σήμερα το πληροφορήθηκα επίσημα).

Σιγά την ποινή θα πει κανείς. Και όμως…

Είναι τόσο όσο να δώσει το σήμα «κοιτάξτε , εδώ μη μιλά μην αντιδρά κανείς».
Τέτοιο Δημοτικό συμβούλιο τους το χαρίζουμε, παράγει περισσότερη αλητεία, περισσότερο σεξισμό, νταηλίκι, τραμπούκικες συμπεριφορές από όσο μπορεί να καταναλώσει η δική μου τουλάχιστον αισθητική. Τέτοιους θεσμούς όπως η υποτελής και αυλοκόλακας της δημοτικής αρχής αποκεντρωμένη διοίκηση, που δεν έχει δει τίποτα μεμπτό εδώ και τόσα χρόνια τους λέω μπράβο άξιος ο μισθός τους.

Τέτοια όργανα όπως το πειθαρχικό συμβούλιο, που στην ουσία νομιμοποίησε όλη αυτή τη σάπια κατάσταση και από όλες τις ‘’ανωμαλίες΄΄ είδε μόνο την πολιτικά τεκμηριωμένη απουσία από τα καθήκοντα μου ως στάση που δεν συνάδει με το θεσμικό πλαίσιο και ενώ στο ΔΣ γινόταν και γίνεται της Πάολας, να τα χαιρόμαστε.

Τιμή μου τέτοια ποινή και αν θέλουν ας με σύρουν ξανά σε τέτοια διαδικασία. Το έκανα συνειδητά ως αντίδραση στο σεξισμό, τις επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς-προπηλακισμούς ειδικά απέναντι σε γυναίκες δημοτικούς συμβούλους. Το έκανα για να μην κανονικοποιηθεί η απόλυτη ξεφτίλα που βλέπουν όσοι θέλουν να δουν…Οι υπόλοιποι σκυμμένο κεφάλι.

Ήσυχος με τη συνείδηση μου, κοιτώντας όλους στα μάτια.

Υποτακτικός δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ…

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

error: Content is protected !!