Βελεστίνο: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΠΑΡΑΜΥΘΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από την ΚοινΣΕπ [εικόνες]

3 28

Μέσα σε κλίμα απόλυτης επιτυχίας και λογοτεχνικής αξίας, ξεδίπλωσαν τις ιστορίες τους τα παιδικά βιβλία “Ο μουτάζ το αρκουδάκι της αγκαλιάς” & “Το αγόρι που αγαπούσε το ουράνιο τόξο” της PhD εκπαιδευτικού – συγγραφέα Αγγελικής Θάνου, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00μ.μ. μπροστά στο ρολόι του Βελεστίνου.

KEN 728X100

Πλήθος μικρών & μεγάλων τίμησαν αμέσως την πρόσκληση που έλαβαν από την ΚοινΣΕπ (Ρήγας Φεραίος) σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, καθώς αποτελεί μεγάλη χαρά για την τοπική κοινωνία να καμαρώνει ανθρώπους τους πνεύματος με καταγωγή από την περιοχή της Κάρλας, οι οποίοι φτάνουν τόσο ψηλά, προωθούν τη λογοτεχνία και την αισθητική αξία του τόπου, ενώ προάγουν τον πολιτισμό μέσα σε κλίμα και πνεύμα διαλόγου και αλληλοκατανόησης.

 

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τέτοιων ανθρώπων και στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο όμορφη και πιο εξελιγμένη μέσα σε μια κοινωνία που βάλλεται διαρκώς από ειδήσεις δυσάρεστες και καταστάσεις ή πανδημίες οδυνηρές για τον τόπο μας.

 

Την εκδήλωση συνόδευσε με την κιθάρα της στην μουσική & το τραγούδι η Αρετή Κατσαγεωργίου Μηχανικός – Μηχανολόγος.

 

Δείτε εικόνες:

1 35 2 37 3 28 4 22 5 17

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!