Περίπου 25 άτομα βρίσκονται  στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μετά από κάλεσμα για πάρτι. 

Σε κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται από νωρίς απόψε το campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πάρτι ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πολυτεχνική Σχολή. Επιπλέον μέτρα και περιμετρικά της υπό κατασκευής βιβλιοθήκης, υπό το φόβο νέων βανδαλισμών.

KEN 728X100

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν αυξηθεί εντός του campus από δύο που ήταν τις προηγούμενες ημέρες, σε τρείς. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγιναν συνολικά δέκα προσαγωγές ατόμων για προληπτικούς λόγους.

Περίπου 25 άτομα βρίσκονται  στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ μετά από κάλεσμα για πάρτι.

Το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «φρούριο», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και πιθανόν καταστροφών στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, όπου και ολοκληρώνεται σταδιακά η πρώτη φάση εργασιών κατασκευής της βιβλιοθήκης, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η κατάσταση πάντως παραμένει έκρυθμη λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς, μπροστά στη ΣΘΕ, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε ένας 20χρονος φοιτητής.

Σε ποια προϊόντα στρέφει τους καταναλωτές η ακρίβεια – Τι δείχνει έρευνα