ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωμάτιο ούτε για δείγμα σε Βόλο και Πήλιο – Στο 80% η πληρότητα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

201103655 4136729153082163 2456815021560901147 n

Χαμόγελα έχει σκορπίσει στους επιχειρηματίες του Τουρισμού και της Εστίασης, η αύξηση της επισκεψιμότητας στη ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Η πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αλλά και το Πήλιο εμφανίζονται ως οι προορισμοί με τις υψηλότερες πληρότητες τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, παρά την ακρίβεια, που δυσκολεύει τη ζωή των πολιτών.

KEN 728X100

Πολίτες από ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, χωρίς να επιβαρυνθούν το κόστος μετακίνησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορούν να βρεθούν στις μαγικές παραλίες του βουνού των Κενταύρων και να απολαύσουν τη διαμονή τους σε εξαιρετικά καταλύματα. Την ίδια ώρα, η γεωγραφική θέση της Μαγνησίας, κάνει τον προορισμό πιο ελκυστικό, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της χώρα, γειτνιάζει με αρκετούς νομούς και έτσι το κόστος των καυσίμων δεν αποτελεί βασικό ανασταλτικό παράγοντα μετακίνησης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Βόλο και το Πήλιο τα διαθέσιμα δωμάτια ξενοδοχείων ήταν απειροελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παρότι δεν ήταν κάποια αργία, πολλοί ήταν εκείνοι που διάλεξαν για τη διήμερη απόδρασή τους τη Μαγνησία, κάνοντας και την πρώτη βουτιά της χρονιάς, στα δροσερά νερά του Παγασητικού κόλπου.

Ρεκόρ θα σπάσει όμως η τουριστική κίνηση και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού ήδη, δέκα ημέρες πριν, η πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα έχει φτάσει το 80%, σύμφωνα με τη Booking.com.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!