ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπέος: Θα πάρω τη μπουλντόζα και θα τα ισοπεδώσω όλα – Οι κόμβοι στη Ν. Ιωνία θα γίνουν

3965790

«Οι κυκλικοί κόμβοι στη Νέα Ιωνία θα γίνουν είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι». Ξεκάθαρος εμφανίστηκε στα λόγια του για το έργο κατασκευής των δίδυμων κυκλικών κόμβων στην οδό Αναπαύσεως, μπροστά από το Παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών, ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε για ακόμα μία φορά στην προϊσταμένη της Εφορείας Νεοτέρων Μνημείων, για την αρνητική της απόφαση να προχωρήσει το έργο, με το πρόσχημα της διατήρησης του μαντρότοιχου του νεκροταφείου!

«Αφού τα θέλουν ας τα συντηρήσουν! Όπου κι αν πάω βρίσκω πράγματα σε άθλια κατάσταση» είπε ο κ. Μπέος και συνέχισε: «Κάθεται στο γραφείο μία κυρία, που έχει συγκαεί από τον ιδρώτα και τη δουλειά, αποφασίζοντας ποιο κτίριτο θα κριθεί διατηρητέο και ποιο όχι!».

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι η δημοτική αρχή έχει καταθέσει νέο αίτημα προς την αρμόδια υπηρεσία, αλλά την ίδια ώρα προειδοποίσε ότι το έργο θα γίνει πάση θυσία, διότι θα εξυπηρετήσει τους πολίτες.

«Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να δώσει η κ. Γεωργίου το πράσινο φως. Όλες οι άλλες υπηρεσίες είπαν “ναι” για να χρηματοδοτηθεί το έργο και να ολοκληρωθεί μέχρι το χειμώνα. Διαφορετικά, το μόνο που θα καταφέρει, είναι να έχει μία αρνητική κατάσταση από τους πολίτες για την υπηρεσία της και το πρόσωπό της. Και να ξέρετε κάτι. Ότι εγώ θα πάρω τη μπουλντόζα και τα ισοπεδώσω όλα. Έδωσα τον λόγο μου στους πολίτες της Νέας Ιωνίας και οι κυκλικοί κόμβοι θα γίνουν. Ελπίζω να γίνουν σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της κ. Γεωργίου και να αφήσει τα προσωπικά. Δε μας χωρίζει τίποτα».

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!