ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είναι αυτά τα 3 κρυπτονομίσματα το μέλλον της κρυπτοβιομηχανίας; PAC-MAN FROG (PAC), CARDANO (ADA) ΚΑΙ LITECOIN (LTC)

pexels worldspectrum 8441241

Ακολουθούν ορισμένα κρυπτονομίσματα που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν στους επενδυτές τους τεράστια κέρδη σύντομα.

Όλοι επενδύουν στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων αυτές τις μέρες. Ωστόσο, όπως όλες οι άλλες επενδύσεις, αν δεν ξέρετε τι κάνετε, θα χάσετε πολλά χρήματα πολύ γρήγορα.

Αντί να μαντεύετε και να προσεύχεστε για το καλύτερο, συγκεντρώσαμε μερικά νομίσματα που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν στους επενδυτές τους τεράστια κέρδη σύντομα. Αυτά τα νομίσματα φαίνεται να έχουν τις προοπτικές να κάνουν πολλούς νέους εκατομμυριούχους το 2022, όπως έκαναν άλλα τα προηγούμενα χρόνια. Το Pac-Man Frog (PAC), που βρίσκεται στο στάδιο της προπώλησης μαζί με τα Cardano (ADA) και Litecoin (LTC), είναι νομίσματα που ξεχώρισαν στην επένδυση σε κρυπτονομίσματα.

Pac-Man Frog (PAC) – Κάνοντας τα Παιχνίδια Ακόμα Καλύτερα με το GameFi

Ως νέο νόμισμα, το Pac-Man Frog (PAC) έχει κάνει ήδη ντόρο στο διαδίκτυο και δείχνει πολλά υποσχόμενα σημάδια για τους επενδυτές. Έχει έναν ξεκάθαρο στόχο, και αυτός είναι να ανεβάσει το Game Financing (GameFi) σε νέα επίπεδα.

Το Pac-Man Frog (PAC) προσφέρει επίσης ένα multichain launchpad και έχει σχέδια να προσφέρει IMOs (Initial Metaverse Offerings), INOs (Initial NFT Offerings) και IGOs ​​(Initial Game Offerings) με στόχο τη συγκέντρωση χρηματοδότησης για παιχνίδια blockchain με υψηλότερη ποιότητα.

Το Pac-Man Frog (PAC) θέλει να παρέχει ένα «Game Incubator» για πολλά gaming έργα και σχεδιάζει να λανσάρει τη δική του αγορά NFT για να κάνει την κυκλοφορία NFT στο οικοσύστημα Pac-Man Frog (PAC) ομαλή και εύκολη. Η ομάδα του Pac-Man Frog (PAC) θα βοηθήσει επίσης προγραμματιστές και άλλους επιχειρηματίες παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία του στούντιο παιχνιδιών blockchain, ώστε να μπορούν να λανσάρουν και να διανέμουν τα παιχνίδια τους ή άλλα αγαθά και υπηρεσίες σε μια παγκόσμια αγορά.

Τα νομίσματα Pac-Man Frog (PAC) βρίσκονται επί του παρόντος σε προπώληση.

Cardano (ADA)

Ο κύριος στόχος του Cardano (ADA) είναι η ανάπτυξη ενός σταθερού οικοσυστήματος κρυπτογράφησης. Εξακολουθεί να είναι μεταξύ των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με κεφαλαιοποίηση άνω των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ιδρύθηκε από τον Charles Hoskinson, έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum (ETH) και ανεβαίνει σταθερά στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Ένας από τους βασικούς στόχους τους είναι η ταχύτητα συναλλαγής και η Cardano (ADA) έχει τώρα ταχύτητα συναλλαγών άνω των 250 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο (TPS), πολύ μεγαλύτερη από το Ethereum (ETH). Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Cardano (ADA) θα λανσάρει το νόμισμά της, θα ήταν μεγάλο όφελος για εσάς εάν συμμετέχετε σε αυτό.

Litecoin (LTC)

Το Litecoin (LTC) δημιουργήθηκε λίγο μετά το Bitcoin (BTC) και σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να είναι ταχύτερο από το Bitcoin (BTC).

Το Litecoin βασίζεται σε ένα fork του BTC Core Client που είναι φυσικά ανοιχτού κώδικα. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τους προγραμματιστές να κάνουν αλλαγές στο σύστημα και να προσθέσουν νέες δυνατότητες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η προσαρμοστικότητά του επιτρέπει επίσης στους μηχανικούς να αναπτύσσουν τακτικά διορθώσεις ασφαλείας λογισμικού, προκειμένου να παρακολουθούν τις εξελισσόμενες στρατηγικές επίθεσης των χάκερ.

Το Litecoin (LTC) έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του, επομένων μπορείτε να δείτε γιατί οι επενδυτές θα ήθελαν να συνεχίσουν να επενδύουν σε αυτό.

Συνοπτικά, αυτά τα νομίσματα έχουν δημιουργήσει θόρυβο σε όλο το Διαδίκτυο. Ο κόσμος μιλάει και για καλούς λόγους. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είστε ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους που θα κοιτάξουν πίσω σε λίγους μήνες και θα εύχονταν να είχαν επενδύσει νωρίς.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!