ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δέκα λεωφορεία στέλνει στη Σκιάθο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας – Δρομολόγιο κάθε 15 λεπτά

691629

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο διαχειριστής της Κοινοπραξίας που ανέλαβε τις συγκοινωνίες της Σκιάθου Δημήτρης Κολυνδρίνης, αναφορικά με το μεγάλο εγχείρημα, που ουσιαστικά από φέτος και για πρώτη φορά στην Ιστορία του νησιού, δίνει μία ολοκληρωμένη λύση στον τομέα των συγκοινωνιών και συνάμα λύνει ένα τεράστιο πρόβλημα δεκαετιών, σ’ έναν από τους πλέον δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

KEN 728X100

Όπως εξήγησε ο κ. Κολυνδρίνης τα δρομολόγια ξεκινούν ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή, από έναν στόλο 10 συνολικά αστικών, ημιαστικών και υπεραστικών λεωφορείων, τα οποία θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί του Παπαδιαμάντη από την Τετάρτη.

Τα οχήματα θα έρθουν να εξυπηρετήσουν 3 συνολικά γραμμές και πιο συγκεκριμένα:

Αεροδρόμιο – Σκιάθος – Κουκουναριές και επιστροφή
Αεροδρόμιο, Σκιάθος – Ασέληνος και επιστροφή
Σκιάθος – Μοναστήρι Ευαγγελίστριας και επιστροφή

Με τις δύο πρώτες γραμμές να ξεκινούν άμεσα την λειτουργία τους και την τρίτη από τις αρχές Ιουλίου, ο κ. Κολυνδρίνης δήλωσε ότι τα δρομολόγια, ανεξαρτήτως πρωτοκόλλου, θα διεξάγονται ανά 15 λεπτά, αρχικά μέχρι τη 1.00 το βράδυ, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και πέραν των σημείων πώλησης εισιτηρίων σε ολόκληρο το νησί, αναμένεται να δημιουργηθούν και τρία i-box εκδοτήρια στο μήκος της διαδρομής Σκιάθος – Κουκουναριές.

Τέλος και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κολυνδρίνης μίλησε για την βοήθεια των τοπικών Αρχών, του Δήμου Σκιάθου, που όπως εξήγησε ήταν δικό του το εγχείρημα, αλλά και της τοπικής κοινωνίας, η οποία αναμένει την έναρξη των δρομολογίων που θα λύσουν το πρόβλημα όλων αυτών των ετών.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!