ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σπάνια για την εποχή κακοκαιρία θα επηρεάσει τη Μαγνησία την Παρασκευή

284240534 5321820451197445 746998061088862163 n

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο  βαρομετρικό χαμηλό  θα επιδεινώσει σημαντικά τον καιρό την Παρασκευή στη χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και τις τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως σε περιοχές της δυτικής της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας , συμπεριλαμβανομένης και της Μαγνησίας.

KEN 728X100

Σύμφωνα και με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία τα φαινόμενα  θα έχουν ένταση και διάρκεια κυρίως σε περιοχές της Ηπείρου της Μακεδονίας της Θράκης της ανατολικής Θεσσαλίας  της κεντρικής Στερεάς  και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου  όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν και πλημμυρικά φαινόμενα. Πολύ καλύτερες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου τα διαστήματα ηλιοφάνειας μεγάλα.

 

Μεγάλα ύψη βροχόπτωσης αναμένουμε να σημειωθεί και στην πόλη του Βόλου και το Πήλιο, ιδιαίτερα από τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής και μετά.

Όσον αφορά την Αττική τοπικές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν  από το μεσημέρι  της Παρασκευής  τα δυτικά και βόρεια τμήματα του.

 

Επιμέλεια: Βαρατάσης Χρήστος

 

error: Content is protected !!