Στο Βόλο παρουσιάζει το νέο του βιβλίο ο Πάρις Μηλίτσης

miltsis psichogios

Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Αραπιάν Τσαρσί – Αθήνα” από τις εκδόσεις “Ψυχογιός” παρουσιάζει στο Βόλο Πάρις Μηλίτσης την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα στον Πολυχώρο Public ( Ογλ 28 –  Κονταράτου 9) στο Βόλο.  Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος  Ροσσάνα Πώποτα ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Αντωνακάκη. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει τα βιβλία του. 

KEN 728X100

 

Το βιβλίο “Αραπιάν Τσαρσί – Αθήνα” είναι ένα ταξίδι στις μνήμες και όσα δεν πρέπει να χαθούν, να ξεχαστούν. Η ιστορία ξεκινά από τον παρόντα χρόνο για να βυθιστεί στο παρελθόν στη καταστροφή της Σμύρνης  και στα μυστικά τριών γυναικών που φθάνουν στον παρόντα χρόνο, στο τώρα, το σήμερα. Τα μυστικά, που επηρεάζουν τη ζωή πολλών ανθρώπων, με την αποκάλυψή τους θα προκαλέσουν πολλά δεινά.  Μικρές παράπλευρες ιστορίες αναδεικνύονται παράπλευρα αναδεικνύοντας καταστάσεις μυστηρίου και πολιτικής και κοινωνικής δράσης. Ηθικά διλήμματα, ανεκπλήρωτα  όνειρα, έρωτες, απιστίες, πάθη, θάνατοι είναι κομμάτια ενός παζλ που ένα περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους για να δώσουν τη λύτρωση που  έρχεται μόνον με την  αλήθεια και την ανάδειξή της. 

 

Ο Πάρις Μηλίσης γεννήθηκε το 1963 στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στο  Βόλο και μένει στην Καβάλα. Σπούδασε Οικονομικά στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στη Λάρισα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών. Δούλεψε ως δάσκαλος σε χωριά του Πηλίου, στο Βόλο, την Ελευσίνα, τη Mhyalla και τη Brisbane της Αυστραλίας  και ως καθηγητής οικονομολόγος στην Ελευσίνα και την Καβάλα. Έγραψε βιβλία οικονομικών για μαθητές Λυκείου, το μυθιστόρημα για παιδιά και νέους ‘Γκίλυ ο Εξωγήινος” ( εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες 2006) και το μυθιστόρημα “Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ” ( Εκδόσεις Όστρια, 2007).  Στο Βόλο,  επανέρχεται με ιδιαίτερη χαρά καθώς διατηρεί φιλίες των παιδικών και νεανικών του χρόνων. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!