Άλλαξαν τα δρομολόγια από Βόλο για νησί Τρίκερι και Αγ. Κυριακή μετά την παρέμβαση του TheNewspaper.gr – Δείτε τις νέες ώρες

5380133

Διορθωτικές κινήσεις στα δρομολόγια που εκτελεί το πλοίο “Άγιος Νικόλαος” κάνει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, μετά την παρέμβαση του TheNewspaper.gr και χιλιάδων αναγνωστών του.

KEN 728X100

Το πλοίο εκτελεί δρομολόγια από και προς το νησί Τρίκερι και την Αγία Κυριακή, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών και να τους φέρει πιο κοντά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα δρομολόγια τροποποιήθηκαν, προκειμένου να εξυπηρετούν και εκδρομείς που θέλουν να κάνουν μία μονοήμερη εκδρομή στα δύο γραφικά χωριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ναυτιλιακό πράκτορα, η κίνηση αυξήθηκε κατακόρυφα.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει καταθέσει αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να ξεκινήσει η εφαρμογή νέων δρομολογίων για τα Σαββατοκύριακα. Η πρόταση που πρόκειται να εγκριθεί είναι η εξής:

Αναχώρηση από Βόλο στι 09.00 το πρωί. Άφιξη στο νησί Τρίκερι στις 10.15 και άφιξη στις 10.50 στην Αγ. Κυριακή.

Αναχώρηση από Αγ. Κυριακή στις 17.00 το απόγευμα, αναχώρηση από το νησί Τρίκερι στις 17.30 και άφιξη στον Βόλο στις 18.45 το απόγευμα.

Το εισιτήριο κοστίζει 6,90 € για το νησί και 7,80 € για την Αγία Κυριακή και αφορά απλή μετάβαση.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!