ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Βόλου: «Επιστολή της ΕΠΟ στον Τάκη Θεοδωρικάκο για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό»

GREKOS

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου γνωστοποιεί ότι η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό στο ματς με το Κόσοβο.

KEN 728X100

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κόλαφο για τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, αλλά και όλους όσοι έσπευσαν να τον “απαλλάξουν” από τις βαρύτατες ευθύνες του για τα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη του Κοσόβου, ασκώντας μια γελοία και αστήρικτη κριτική σε βάρος του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, που πράττοντας το καθήκον του υπογράμμισε και καυτηρίασε δημόσια τα συγκεκριμένα γεγονότα, αποτελεί η επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που εστάλη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και κοινοποιείται στον υφυπουργό και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Στην επιστολή γίνεται λεπτομερής αναφορά στα μέτρα που αποφασίστηκαν σε αλλεπάλληλες συσκέψεις και στις αστοχίες και τις παραλείψεις της τοπικής Αστυνομίας στην εφαρμογή της και στο κλείσιμο της υπογραμμίζονται τα εξής:

“Η συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο εγχείρημα είναι καταλυτική και προφανώς συνίσταται στη λήψη μέτρων που εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, κάτι που δεν συνέβη στην προκείμενη περίπτωση.

Θέτουμε υπόψη σας τα παραπάνω και προσδοκούμε στην άμεση παρέμβαση της Ηγεσίας και του Αρχηγείου, δεδομένου ότι για τον προσεχή Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας και πάλι στον Βόλο”

Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Παν. Μπαλτάκος και Ιακ. Φιλιππούσης.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!