ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το σχόλιο για τον νέο κύκλο του GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή

1655910005 481155Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, 17:30

KEN 728X100

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε  και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη νέα κριτική επιτροπή του GNTM.

«Το να δουλεύεις με ανθρώπους οι οποίοι, ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, φαντάζομαι κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Αυτό το καταλαβαίνω. Γνωρίζω τον Τάσο Σοφρωνίου, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, και έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στην δική μας σεζόν, και είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζω προσωπικά, έχω ακούσει για εκείνη. Το monobrow γύρω στα ’60s και τα ’70s ήταν σαν κίνημα φεμινισμού. Εάν είναι αυτός ο λόγος που το κάνει, τότε πολύ καλά κάνει. Επίσης, είναι ένα εκκεντρικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι το κάνουν, είναι ένας τρόπος έκφρασης», ανέφερε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Στον Γιώργο Καράβα εύχομαι τα καλύτερα, τον είδα και από κοντά σε ένα event τις προηγούμενες μέρες και του ευχήθηκα. Το ίδιο ευχήθηκα και στην Βίκυ τηλεφωνικά. Θεωρώ ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα τέτοιο show, δεν θέλουν όλα να ακολουθήσουν απαραίτητα την ίδια καριέρα, να κάνουν catwalks ή καμπάνιες, οπότε η blogger βοηθά σε κάτι τέτοιο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!