Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας έγιναν πριν φύγει από τη ζωή.

Νέα στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχονται στο προσκήνιο και συγκεκριμένα για την άτυχη Μαλένα.

KEN 728X100

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε.

  • Διαβάστε επίσης: Φως στο Τούνελ: «Κέρδισα» φωνάζει η Τζωρτζίνα στο ανατριχιαστικό τρέιλερ – Τραγικός επίλογος στο θρίλερ

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια.

Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.

  • Διαβάστε επίσης: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο συγγενής της Ρούλας – Το σημειωματάριο της 33χρονης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για τη Μαλένα:

Η εκτίμηση του Γρηγόρη Λέων

Για το μυστήριο που κρύβουν οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία υποστήριζε ότι το κορίτσι δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, ο κ. Λέων σχολίασε:

«Η ογκολόγος της Μαλένας νομίζω είπε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια. Σε κάθε θάνατο έχουμε μία αιτία θανάτου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όταν δεν έχουμε ηπατική ανεπάρκεια πρέπει να διερευνηθεί τι έγινε σε αυτό το παιδί», δήλωσε.

Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας υπήρχαν κάποια σενάρια για το πώς προκλήθηκαν, ωστόσο υπήρχαν και κάποια άλλα στοιχεία, όπως στους πνεύμονες, τα οποία έριξαν φως στην υπόθεση.

«Η πρώτη διάκριση των ιατροδικαστών έχει ως εξής: Είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις; Με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να προκληθούν; Με ένα εντύπωμα στην παρειά, που δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση και οι εκδορές, που καταγράφηκαν στην ιατροδικαστική έκθεση. Εκεί προφανώς θα ληφθούν υπόψιν και οι καταθέσεις των γιατρών».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ανατομικό σημείο που βρίσκονται τα τραύματα είναι ένα σημείο συμβατό με ασφυξία», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι είναι επίσης συμβατό σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα και με καταθέσεις των γιατρών.

Παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Η νέα προθεσμία