ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eπιμελητήριο Μαγνησίας για τις «Ημέρας Καριέρας ΟΑΕΔ»: Στόχος να γίνουν θεσμός και να αναπτυχθεί μία αλληλεπίδραση

epimelitirio

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ” που διοργανώνονται από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) στοχεύοντας στην εξωστρέφεια για την αποτελεσματική σύζευξη των αναγκών της αγοράς εργασίας με το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο η έβδομη Ημέρα Καριέρας στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA , την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 (ώρες 10:00 – 18:00).

KEN 728X100

Άμεσος στόχος  της εκδήλωσης είναι η συλλογή αρκετών προσφερόμενων θέσεων εργασίας, η βέλτιστη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας, ενώ απώτερη φιλοδοξία του ΚΠΑ2 Βόλου αποτελεί η εδραίωση  μίας ουσιαστικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του Νομού Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της εκδήλωσης, ενώ φιλοδοξία της Δ.ΥΠ.Α. είναι να καταστήσει τον Οργανισμό σταθερό συνεργάτη του φορέα στη διαδικασία αναζήτησης των απαραίτητων ανθρωπίνων πόρων για τις επιχειρήσεις της εποπτείας σας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΠΑ 2 Βόλου «η συμμετοχή των επιχειρήσεων  είναι απολύτως δωρεάν, θα δημιουργηθεί ειδικό περίπτερο με τραπέζι, καθίσματα και πλάτη με εικαστική απεικόνιση του λογοτύπου της  επιχείρησης, θα δοθεί δυνατότητα διανομής προωθητικού υλικού και giftsbags ενώ θα υπάρχει παροχή νερού, καφέ και σνακ.

Με την συμμετοχή τους, οι επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα άμεσης επαφής με τους αναζητούντες εργασία, δυνατότητα διενέργειας συνεντεύξεων και  συγκέντρωσης βιογραφικών.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους εντός προθεσμίας που θα κοινοποιηθεί, προσδιορίζοντας τον αριθμό κενών θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες  που αναζητούν, καθώς και πληροφοριακά στοιχεία που επίσης θα σας προσδιοριστούν (όπως επωνυμία, αντικείμενο δραστηριότητας, στοιχεία  υπευθύνου, στοιχεία εκπροσώπων, επισύναψη του λογότυπου κλπ).

Θεωρούμε πως η εκ μέρους σας ενημέρωση των επιχειρήσεων εποπτείας σας,  δεν θα συμβάλει  μόνο στην προσπάθεια για την επιτυχή  διεξαγωγή της εκδήλωσης και στην εδραίωση μιας σταθερής σχέσης  συνεργασίας  με το ΚΠΑ 2 Βόλου,  αλλά πολύ περισσότερο θα ενισχύσει την  ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, στοχεύοντας στην εύρεση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού».

   Στον δίαυλο επικοινωνίας που επιχειρείται μεταξύ Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, ώστε να τονωθεί η σύζευξη μεταξύ προσφοράς και ζήτησης εργασίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης. «Θεωρούμε χρέος μας -ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους- να ενισχύσουμε ως Επιμελητήριο Μαγνησίας τέτοιες δράσεις που απώτερο σκοπό έχουν την παρουσίαση νέων θέσεων εργασίας που μπορούν να καλυφθούν από τα μέλη μας που πλέον, στοχευμένα μπορούν να απευθυνθούν στις “Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ” γι’ αυτό. 

Στόχος μας είναι να γίνουν θεσμός και να αναπτυχθεί μία αλληλεπίδραση μεταξύ ΟΑΕΔ και Επιμελητηρίου Μαγνησίας που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει. Καλώ τα μέλη μας και γενικά τους επιχειρηματίες του Νομού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, ώστε να δημιουργηθεί η βάση για μία παραγωγική και δημιουργική συνεργασία στο απώτερο μέλλον». 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!