ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το μονοπάτι της αισιοδοξίας» δημιουργούν στη Γορίτσα οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου

DSC 0069

Οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου καλούν τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες τη Δευτέρα 27-6-2022 στις 19:00 στη γωνία του κολυμβητηρίου για να περπατήσουν στη Γορίτσα και να σχεδιάσουν «το μονοπάτι της αισιοδοξίας».

KEN 728X100

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής:

Μία από τις αποφάσεις της συνέλευσης των Ενεργών Πολιτών Βόλου αυτή την εβδομάδα ήταν η δημιουργία ενός μονοπατιού στο λόφο της Γορίτσας που θα ξεκινά από την πόλη και θα καταλήγει στα συρματοπλέγματα της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ. Το μονοπάτι θα καθαριστεί, θα σηματοδοτηθεί, ενώ θα μπουν και ενημερωτικά μηνύματα. Κάποτε αισιοδοξούμε ότι θα φθάσει στην παραλία της ΑΓΕΤ και θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο χωρίς καύση σκουπιδιών. Στην υλοποίηση θα συμμετέχει και η καλλιτεχνική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Πρώτα όμως πρέπει να καθορίσουμε την ακριβή πορεία του πάνω στον λόφο. Για αυτό ελάτε να το κάνουμε όλοι μαζί!

Συνάντηση τη Δευτέρα 27-6-2022 στις 19:00 στη γωνία του κολυμβητηρίου Βόλου. Απαραίτητα: Αθλητικά παπούτσια, νερό, καπέλο και καλή διάθεση.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!