ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζημιές σε αυτοκίνητα και σπίτια καταγγέλουν οι κάτοικοι των Παλαιών – Ανοιχτή αντιπαράθεση με την Εστίαση

palaia

Την Πέμπτη 23/06/2022 πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του Συλλόγου Παλαιών και Παλαιού Λιμεναρχείου με συμμετοχή περισσότερων από 80 κατοίκων, εμπόρων και ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης.

KEN 728X100

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

Στη συνέλευση ακούστηκε επανειλημμένως η προβληματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γειτονιά μας εξαιτίας της τρομακτικής ηχορύπανσης που επικρατεί κάθε βράδυ σχεδόν εξαιτίας της έντονης μουσικής πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια, από κάποια καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι:
1. Οι κάτοικοι να έχουν χάσει σχεδόν κάθε βράδυ τον ύπνο τους
2. Σχεδόν κάθε βράδυ να προκαλούνται ζημιές και φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα & καταστήματα, σε κτίρια αλλά και ρύπανση εξαιτίας της μέθης αρκετών που έχουν διασκεδάσει πριν στα καταστήματα νυχτερινής “διασκέδασης”.
3. Τα καταστήματα εστίασης να μην μπορούν να λειτουργήσουν αφού οι θαμώνες τους ενοχλούνται από τη βαβούρα που δημιουργείται από τις ταυτόχρονες διαφορετικές μουσικές των κλαμπς
4. Οι έμποροι πολλών εμπορικών καταστημάτων γύρω από την πλατεία να βρίσκουν τις εισόδους και τις βιτρίνες των καταστημάτων του σε ένα μαύρο χάλι

Σε κάθε περίπτωση όμως, έγινε απολύτως ξεκάθαρο ότι από την πλευρά του Συλλόγου κι όλων όσων εδώ και χρόνια ζούνε και δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Παλαιών, στόχος δεν είναι να κλείσει καμιά απολύτως επιχείρηση. Στόχος ξεκάθαρος είναι όμως να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη και να επανέλθει η ηρεμία στη γειτονιά μας. Και για να γίνει κάτι τέτοιο οφείλει ο καθένας να ακολουθεί τους κανονισμούς της πολιτείας.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν και κάποιοι “εκπρόσωποι” από τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης που ευθύνονται για την προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ενώ επανειλημμένως κλήθηκαν να πάρουν το λόγο και να πουν την άποψή τους, δεν είπαν τίποτα απολύτως, καμιά απολύτως πρόταση, καμιά απολύτως επιχειρηματολογία.

Εμείς ως κάτοικοι και έμποροι της περιοχής τους καλούμε να δείξουν έμπρακτα ότι θέλουν να βρεθεί μια λύση. Και η μόνη έμπρακτη απόδειξη είναι να τηρούν συνεχώς και απαρέγκλιτα τους νόμους και τους κανονισμούς.
Αυτό από την πλευρά μας θα ζητάμε ασταμάτητα και με επιμονή κι από όλους τους φορείς της πόλης, Δημοτική Αρχή, δημοτικές παρατάξεις, Αστυνομία, Εισαγγελία, τροχαία, πολεοδομία, τοπικούς βουλευτές της περιοχής μας.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!