ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμελητήριο Λάρισας: Σεμινάρια υποστήριξης του τουριστικού τομέα

larissa epimelhthrio 780x405

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνονται τα εξής:

Στο πλαίσιο του έργου «Transforming Tourism Value Chains», που χρηματοδοτείται από τη Διεθνή Πρωτοβουλία για την Κλιματική Αλλαγή της γερμανικής κυβέρνησης, το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP) συνεργάζεται με το πρόγραμμα «One Planet Tourism» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για την υποστήριξη της ανάκαμψης του τουρισμού μέσω της πράσινης μετάβασης. Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η διοργάνωση σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων και εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ενώσεις επιχειρήσεων και έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τον τουριστικό τομέα για την επιτάχυνση της κυκλικότητας και των προτύπων βιώσιμης κατανάλωσης και παραγωγής (SCP), προσφέροντας συγκεκριμένες λύσεις και δράσεις.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στα αγγλικά και στα ισπανικά, υλοποιούνται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Surrey (Ηνωμένο Βασίλειο), και απευθύνονται κυρίως σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και προορισμούς.

Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο «Sustainability Reporting for Tourism and Hospitality Businesses» μαγνητοσκοπήθηκε και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση:

Το δεύτερο σεμινάριο με τίτλο « Marketing and communication of sustainability for tourism businesses» αναμένεται να αναρτηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες, συνδέσμους για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, καθώς και τις μαγνητοσκοπήσεις, μπορείτε να βρίσκετε στον σύνδεσμο:

https://www.oneplanetnetwork.org/value-chains/transforming-tourism/rebuilding_a_greener_tourism.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

KEN 728X100

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!