Την άφιξη της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Αμερικανική αντιπροσωπεία έφθασε χθες Δευτέρα στη Βενεζουέλα για συνομιλίες σχετικά με τη «διμερή ατζέντα», συνεχίζοντας τις επαφές ανάμεσα στο Καράκας και στην Ουάσιγκτον που άρχισαν τον Μάρτιο – προς κατάπληξη πολλών –, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο πρόεδρος της χώρας της Λατινικής Αμερικής, ο Νικολάς Μαδούρο (οι σημαίες ΗΠΑ και Βενεζουέλας, επάνω, σε φωτογραφία του AP).

KEN 728X100

Τηλεοπτικό μήνυμα Μαδούρο

Ο πρόεδρος της Βουλής Χόρχε Ροδρίγκες «υποδέχεται αντιπροσωπεία της αμερικανικής κυβέρνησης» η οποία «έφθασε πριν από δύο ώρες στη Βενεζουέλα», διευκρίνισε ο κ. Μαδούρο περί τις 20:00 (τοπική ώρα· 03:00 ώρα Ελλάδας) στη δημόσια τηλεόραση VTV.

Από την πλευρά της Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε πως ο ειδικός επιτετραμμένος της κυβέρνησης των ΗΠΑ για υποθέσεις ομήρων Ρότζερ Κάρστενς και ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέιμς Στόρι επισκέπτονται το Καράκας για συνομιλίες με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας επικεντρωμένες στους αμερικανούς πολίτες που είναι φυλακισμένοι στο νοτιοαμερικανικό κράτος.

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Να μπει στο κάδρο των ερευνών και ο Δασκαλάκης»