Σκληρή απάντηση Μπέου για το πόθεν έσχες: Τα ξεφτιλισμένα υποκείμενα θα απολογηθούν στη Δικαιοσύνη [βίντεο]

56426977 2247631875499888 6978245610210066432 n

Σκληρή απάντηση έδωσε σήμερα το απόγευμα, ο δήμαρχος του Βόλου σε όσους τον κατήγγειλαν για το πόθεν έσχες που κατέθεσε, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Απόστολο Παπαδούλη, τον Ιάσονα Αποστολάκη και σε τοπική εφημερίδα για τα δημοσιεύματά της.

KEN 728X100

Ο κ. Μπέος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, έλαβε τον λόγο και είπε:

Ποτέ δεν πίστευα, έπρεπε να με εκλέξει ο λαός του Βόλου για να δω πραγματικά τι κοπρίτες υπάρχουν σε αυτή την πόλη και άνθρωποι που δε θα είχαν σε όποιο μέρος του κόσμου τύχη να μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη. Μιλάμε για υποκείμενα. Στη ζωή υπάρχουν αρχές. Που να τις βρουν και να τις μάθουν αυτά τα υποκείμενα. Η πλειοψηφία του κόσμου εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε και αυτοί κρύβονται πίσω από κομματικούς μηχανισμούς για να οικονομήσουν. Μπορείς να έχεις αντιπαράθεση, αλλά την οικογένεια δεν την εμπλέκεις. Αυτό λένε οι αρχές. Αλλά που να τις βρούνε αυτές τις αρχές ο Παπαδούλης, ο Αποστολάκης και άλλοι. Αλλά θα απολογηθούν στη δικαιοσύνη. Εκεί θα οδηγηθούμε.

Ένας τυχοδιώκτης της δημοσιογραφίας, ένα σκουπίδι που είναι χρόνια εδώ και καπηλεύεται την πόλη και τους πολίτες που αναφέρεται τακτικά και έτσι ξεκίνησε η ιστορία με το πόθεν έσχες του Μπέου.

[…] Είναι αμόρφωτοι και έμαθαν να πετάνε λάσπη. Δεν κοιτάζουν που πήγαν όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν αυτές τις μεθόδους. Ο κόσμος με κρίνει για τα έργα που κάνω στον Βόλο, όχι αν ο γιος μου είναι στον Τσουγκριά ή τι κάνω στην Αθήνα. Έχω μπροστά μου την απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Αθηνών που με κηρρύσσει αθώο για τις πράξεις του πόθεν έσχες. Δεν παραγράφηκε κανένα αδίκημα, όπως λέει ο κ. Παπαδούλης. Ξεφτιλισμένοι. Τι να περιμένεις από ανθρώπους που χαίρονταν για ένα δράμα που βίωνα εγώ και η οικογένειά μου, που αθωώθηκα, με πρώτον τον Αποστολάκη. Πανηγύριζαν με το δράμα μου, που πήγα φυλακή και μετά αθωώθηκα. Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Υπήρχε ένας εφοριακός, που έπαιρνε 20 υποθέσεις τον χρόνο, για να κλείσει βιβλία. Αυτόν τον έβαλαν να ελέγξει τα φορολογικά μου στοιχεία. Μου έβαλαν πρόστιμο 1.950.000 ευρώ. Αυτό το καθίκι, πήρε μετάθεση στο Υπουργείο Οικονομικών επί κ. Παπανάτσιου. Αυτός ο κοπρίτης. Επιβραβεύτηκε γι’ αυτό που έκανε. Εγώ έμαθα να αγωνίζομαι και αθωώθηκα πανηγυρικά στη Λάρισα και στην Αθήνα. Δε μασάω. Τους ξεφτίλισαν επανειλημμένα. Εγώ έχω ελεγχθεί 15 φορές. Όχι μία. Και αυτά τα αδικήματα δεν παραγράφονται σε 3 χρόνια. Αν θέλετε να ρίξετε λάσπη, ρίξτε σε μένα, όχι στα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Θα τα πούμε στο δικαστήριο νούμερο (είπε απευθυνόμενος στον κ. Αποστολάκη).”

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!