ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστοπλοϊας – Δείτε εικόνες από τη Συνέντευξη Τύπου

2 51

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο του ΝΟΒ – Αργοναύτες, κ.Τσουκαλά, την προέδρου της ΕΙΟ, Ανδρονίκη Αναστασίουμ την Αντιπεριφεριάρχη κα Κολυνδρίνη, και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, κ.Βλιώρα που εκπροσώπησε τον Αχιλλέα Μπέο, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιστοπλοϊας ILCA 4 που θα διεξαχθεί στον Βόλο το 2023.

KEN 728X100

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ σε δηλώσεις του ανέφερε:

H φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Ο Όμιλος κλείνει ακριβώς 90 χρονια λειτουργίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Όμιλος αναλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ILCA 4 το 2023. Αναμένουμε να προσέλθουν 400 αθλητές από όλο τον κόσμο. Και φυσικά φιλόδοξουμε να αναλαμβάνουμ ετησίως ανάλογες εκδηλώσεις. Τα ιστιοπλοϊκά θα κινούνται σε απόσταση 3 έως 10 ναυτικά μίλια και η διάρκεια του Πρωταθλήματος θα διαρκέσει 8 ημέρες.

Η πρόεδρος της ΕΙΟ, Ανδρονίκη Αναστασίου επεσήμανε:

Αν και η ιστιοπλοϊα είναι ακριβό άθλημα, ωστόσο είναι αρκετά δημοφιλές. Του χρόνου λοιπόν θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην πόλη μας. Άξιοι ανθρώποι του Ναυτικού Ομίλου Βόλου – Αργοναυτες, άνθρωποι δημιουργικοί γεμάτοι πάθος με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα κατάφεραν αυτό το συλλογικο επίτευγμα. Το 2023 θα είναι μια ευτυχής συγκυρία καθώς θα διαξαχθούν και αλλά αθλητικά δρώμενα. Όπως επίσης και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Βόλου.

Οι δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέας Κολυνδρίνη:

Όλα τα αθλήματα έχουν οπαδούς. Συνεπώς και η ιστιοπλοΐα αν και ακριβό άθλημα, έχει και αυτοί τους οπαδούς της, στους οποίους άλλωστε και απευθύνεται. Έχουμε ανάδειξει άξιους αθλητές και πρωταθλητές. Ο Βόλος μας θα ομορφύνει και αλλο λοιπόν του χρόνου, διεξάγοντας αυτό το πρωτάθλημα αυτού του φαντασμαγορικου αθλήματος. Της ιστιοπλοΐας.

Δείτε εικόνες

1 51 2 51 3 38

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!