ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βασίλης Κικίλιας: Συγκινήθηκε on camera μιλώντας για την Τζένη Μπαλατσινού και την απόφαση να αποκτήσουν παιδί

1656499510 481891Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, 13:22

KEN 728X100


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, Παναγιώτη – Αντώνιο.

«Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Φυσικά, το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς» είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στον γιο τους.

Όσον αφορά τη δύσκολη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού είπε:  «Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς και την οικογένειά μου.

Η απόφαση ήταν δική της, δε μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο που είχε κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής, “έλα να κάνουμε παιδί με το ζόρι”. Ήμασταν μαζί ήδη, είχαμε παντρευτεί, δεν θα άλλαζαν τα πράγματα. Αγαπάς έναν άνθρωπο και τον σέβεσαι… Πήρε εκείνη την απόφαση να δοκιμάσουμε, να προσπαθήσουμε κι αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες κι έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, δεν ήρθα εδώ γι’ αυτό τον λόγο. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεό όλα πήγαν μία χαρά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!