«Δημοσιογραφικό» είναι το ποσό των 100 εκατ. της περιουσίας Τράγκα, υποστηρίζει ο δικηγόρος της χήρας του.

Το σίριαλ με την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζεται, με την σύζυγό του, Μαρία Καρρά, να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

KEN 728X100

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα κατά της διάταξης της Αρχής για τη δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Μαρία Καρρά αποκαλούσε τον Γιώργο Τράγκα «τρελό»

«Δεν έχει σχέση με τα αδικήματα»

Αναφορικά με τις πληροφορίες που φέρουν την χήρα του Γιώργου Τράγκα να ερευνάται για τέσσερα αδικήματα, ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

Διαβάστε επίσης: Εγώ έφτιαχνα τις offshore του Τράγκα – Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του

«Δημοσιογραφικό ποσό» τα 100 εκατομμύρια

Αναφορικά με το ποσό στο οποίο φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας, ο δικηγόρος τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο «δημοσιογραφικά» και, όπως υποστήριξε, «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα (σ.σ. βρώμικου χρήματος) προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Όσο για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού, ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε πως έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά, η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Τέλος, ανέφερε πως η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί.

Επώνυμη καταγγελία απόφοιτης του Αρσακείου για τα αδέρφια Λιγνάδη