Από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν, θα μεταφερθεί στο Ντάνμπερι του Κονέκτικατ.

Μπορεί χθες η Γκισλέιν Μάξγουελ να καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης για τη συνέργεια σε εμπορία ανηλίκων προς όφελος του παιδόφιλου εραστή της Τζέφρι Επστάιν, όμως κάθε άλλο παρά άσχημα θα περάσει στη φυλακή «ελάχιστης ασφάλειας» που θα μεταφερθεί και θα ζήσει τα επόμενα χρόνια.

KEN 728X100

Η Μάξγουελ ειδικότερα, κατηγορείται πως «τροφοδοτούσε» τον Τζέφρι Έπσταϊν επί δέκα συναπτά έτη και κατά την διάρκεια της σχέσης τους, με ανήλικα θύματα, με την καταδίκη της να δίνει το έναυσμα σε πολλές γυναίκες να μιλούν ανοικτά για το μαρτύριο τους.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρώην εραστής και συνεργάτης της, Τζέφρι Έπσταϊν αυτοκτόνησε σε ηλικία 66 ετών ενώ βρισκόταν έγκλειστος σε φυλακή του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2019 , εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες σωματεμπορίας.

  • Διαβάστε επίσης: Γκισλέιν Μάξγουελ: Να εκτίσει 30 χρόνια φυλάκισης για τα φρικτά εγκλήματά της, λένε οι εισαγγελείς

Από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στο Ντάνμπερι του Κονέκτικατ

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια μπορεί, να αισθάνεται καλύτερα από χθες, καθώς το νέο της «σπίτι» δεν θα είναι τόσο κακό όσο το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν, τον τόπο διαμονής της τους τελευταίους 23 μήνες.

Ο επόμενος προορισμός της Μάξγουελ είναι το Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Ντάνμπερι στο Κονέκτικατ. Η εγκατάσταση χαμηλής ασφάλειας, η οποία διαθέτει ξεχωριστές φυλακές ανδρών και γυναικών, αποτέλεσε την έμπνευση για το φανταστικό σωφρονιστικό ίδρυμα Litchfield στη δραματική τηλεοπτική σειρά «Orange Is The New Black» του Netflix.

Αυτή η φυλακή θα είναι «σαν τη Disneyland» σε σύγκριση με την «Γκουλάγκ» του Μπρούκλιν, λέει στη Daily Mail ο Justin Paperny, η εταιρεία του οποίου συμβουλεύει πελάτες υψηλού προφίλ για το πώς να αντιμετωπίσουν τη ζωή πίσω από τα κάγκελα.

Και μπορεί τα αδικήματα της Μάξγουελ να είναι πολύ σοβαρά για να μπει σε μια φυλακή «ελάχιστης ασφάλειας», αλλά το Ντάνμπερι έχει γήπεδο με στίβο, γήπεδο μπέιζμπολ και ένα περιποιημένο γκαζόν με δέντρα και μονοπάτια.

Η εγκατάσταση προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε χόμπι όπως χειροτεχνία και μουσική για τους κρατούμενους, καθώς και προπόνηση, κηπουρική, αερόμπικ και γυμναστήριο για τους «άνω των 50 ετών».

Υπάρχει επίσης βιβλιοθήκη και παρεκκλήσι. Εκτός από την ώρα που κοιμούνται ή εργάζονται, οι τρόφιμοι μπορούν ενδεχομένως να περάσουν τον υπόλοιπο χρόνο περιπλανώμενοι στις εγκαταστάσεις.

Η NASA επιστρέφει στη Σελήνη – Εντυπωσιακό βίντεο με την εκτόξευση του Capstone