Λάρισα: Γιορτάστηκε ο προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

larisa astynomikoi 1 780x405

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 12:00, ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Παύλου, προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η Τοπική Διοίκηση Λάρισας τέλεσε αρτοκλασία στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας.

Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Γεδεών Μαντάς και παρέστησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Λαδόπουλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Λάρισας κ. Χαράλαμπος Ψιψιλής και μέλη του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας κ. Χρήστος Καλούσιος και μέλη του Δ.Σ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Ιωάννης Θελούρας και μέλη του Δ.Σ., καθώς και πλήθος συναδέλφων.

Σε όλους τους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν ως ευλογία, εικονίτσες του Αποστόλου Παύλου και στην συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στην λέσχη του Μεγάρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

KEN 728X100

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!