ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Θανάση Νασιακόπουλου με προέδρους Κοινοτήτων της ΔΕ Αρμενίου

Νίκη Αχίλλειο 290622

Ξεκίνησαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με  Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων  κοινοτήτων της ΔΕ Αρμενίου.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα,  πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν με επίσκεψη στις κοινότητες Νίκης –Αχιλλείου, Σωτηρίου και Αρμενίου. Στόχος ήταν ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίου, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Ι. Πινάκα, Κ. Φιλιππούλη, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,  και Αλ. Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλη τους ειδικούς συνεργάτες Κ. Ακριβούλη, Σ. Καραφέρια και Δ. Μπετχαβέ, συναντήθηκε με τους  προέδρους της Νίκης Γ. Τσικόπουλο, , του Αρμενίου Δ. Καραμήτρο, και του Σωτηρίου Ν. Τσιάντο και τους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Δ. Αραμπατζή και Β. Μπαταγκιώνη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

KEN 728X100

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!