Απένειμε βραβεία επιχειρηματικότητας ο αντιδήμαρχος Μ. Καπουρνιώτης

289380805 3338339313116048 185700755283702456 n
Την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, εκπροσωπώντας το Δήμαρχό Αχιλλέα Μπέο, αλλά και ως Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης παραβρέθηκε στη πανηγυρική εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου “Αργώ” και στην απονομή βραβείων σε έξι επιχειρηματίες της περιοχής μας, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερες επιδόσεις στους τομείς, ανάπτυξης καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς.
«Οι βραβευθέντες επιχειρηματίες κ.κ. Βαρούτσικος Γεώργιος, Μπαντάς Σωτήρης, Μεντεκίδης Δημήτρης, Γουλιανός Λουίτζι, Τσαγκάρης Ανδρέας και Αλεξίου Κωνσταντίνος, μέχρι σήμερα έχουν επιδείξει και εφαρμόσει κοινωνική υπευθυνότητα και προσφορά, σεβασμό και φιλικότητα στο περιβάλλον, καινοτόμες μεθόδους και ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με δυνατότητες περαιτέρω αύξησης της παραγωγικότητάς τους.
Στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου Βόλου και των αρμοδιοτήτων της Αντιδημαρχίας Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, πάντοτε βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε επιχειρηματική δράση και δραστηριότητα, που θα προάγει τη τοπική οικονομία και δραστηριότητα.
Είναι υποχρέωση των αρμοδίων φορέων η στήριξη επιχειρηματιών και επιχειρήσεων που προσφέρουν στη κοινωνία, εξελίσσονται, καινοτομούν και συμβάλλουν στη τοπική ανάπτυξη και οικονομία.
Στόχος πρέπει να είναι να δραστηριοποιηθούν νέοι άνθρωποι, νέοι επιχειρηματίες με όραμα, που θα θελήσουν να αγωνιστούν μέσα στις συνθήκες του επιχειρείν που αλλάζουν καθημερινά, που θα αναζητήσουν κορυφές, πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση και σεβασμό στο περιβάλλον, που θα αγαπήσουν τις προκλήσεις και τις αλλαγές και θα αναγνωρίζουν τη δύναμη και τη στήριξη της τεχνολογίας» δήλωσε ο κ. Καπουρνιώτης.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!