ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Βόλου: Ιδιαίτερα αποτελεσματικός ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας – Εφιστά την προσοχή ο Απ.Μαλαματίνης

PEUKAKIA FOTIA

Ιδιαίτερα αποτελεσματικός αποδεικνύεται ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου για άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές και άλλες εκτάσεις πέριξ του πολεοδομικού συγκροτήματος, ώστε να διευκολύνεται και το έργο της Πυροσβεστικής.

KEN 728X100

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή εκδήλωση πυρκαγιάς στα Πευκάκια που αντιμετωπίστηκε σχεδόν αμέσως, λίγες εβδομάδες μετά από αντίστοιχη περίπτωση στις Αλυκές, χάρις στην μόνιμη παρουσία στην περιοχή τόσο υπαλλήλων του Δήμου, με βάρδια από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, όσο και βυτιοφόρων με πυροσβεστικές μάνικες.

Αντίστοιχες βάρδιες και βυτιοφόρα υπάρχουν, από την αρχή του καλοκαιριού, πέρα από τα Πευκάκια και στη Γορίτσα, την Κουκουράβα και την Επισκοπή.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Απόστολος Μαλαματίνης ζητεί την προσοχή και τη συνεργασία των πολιτών για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας, υπογραμμίζοντας ότι όσα μέτρα κι αν λάβει η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική χωρίς την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά των πολιτών το πρόβλημα των καταστροφικών πυρκαγιών θα αποτελεί εφιάλτη για την κοινωνία μας

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!