ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες

papanatsiou

Συνάντηση με τον πρόεδρο Γ. Γάτη και τη γεν. γραμματέα Ν. Χονδρογιάννη του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου.

KEN 728X100

Στη συζήτηση που διεξήχθη τέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας της επαρχίας Μαγνησίας και Σποράδων (Αλμυρός, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ζαγορά, Σκιάθος, Σκόπελος) σε ιατρικό- λοιπό προσωπικό  και υποδομές.

Η κα Παπανάτσιου ανέπτυξε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο δημόσιο διάλογο συνολικά για την Υγεία προς τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις τους για το προς διαμόρφωση προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δήλωσε: «Τα Κέντρα Υγείας οφείλουν να ενισχυθούν σε μόνιμο προσωπικό και να επιτελέσουν το ρόλο τους που είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει εξαγγείλει κίνητρα που θα δοθούν προς τους ιατρούς για να μπορέσει το ΕΣΥ να γίνει πιο ελκυστικό. Είναι επίσης σημαντικό να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που είναι πολύ παλιά τα περισσότερα, ώστε να υπάρξει και σημαντική εξοικονόμηση πόρων που θα μπορούσαν να διοχετευθούν και πάλι στο σύστημα»

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!