Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκαλύπτει: «Είναι κληρονομική η νόσος, στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του»

1656665104 482098Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, 11:40

KEN 728X100

Στο «Πρωινό» μίλησε την Παρασκευή ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, καθώς υπέστη ισχαιμικό έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Χθες το μεσημέρι, όταν ήταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία. Τις τελευταίες 4 μέρες μας έλεγε πως είχε μούδιασμα στο δεξί χέρι και στο δεξί πόδι. Έλεγε πως αυτό μπορεί να οφείλεται σε μια ψύξη. Το υποτίμησε. Ώσπου χθες το μεσημέρι προς απόγευμα αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία.

Εκεί πέρα ο γιατρός Κορυδαλλού βλέποντας το ιστορικό του Πέτρου Φιλιππίδη διέταξε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ισχαιμικό έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο. Βλέποντας το ιστορικό του, του είπαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί και ενδεχομένως να γίνει και χειρουργείο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε “όχι”, για να πάει στο δικαστήριο για να μη θεωρήσει ο κόσμος πως παίζει θέατρο. Και με υπογραφή του Φιλιππίδη που φαίνεται στα κρατικά έγγραφα, τον άφησαν και έφυγε. Πήγε στις φυλακές Κορυδαλλού χθες το βράδυ με την προοπτική σήμερα να είναι στη δίκη. Το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση και η διακομιδή του στο νοσοκομείο έγινε στις 00:45 τα ξημερώματα. Τον έχουν βάλει σε έναν θάλαμο μόνο του. Όλοι οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του.

Το υποκείμενο νόσημα που έχει, είναι εν δυνάμει ένας πυροδοτικός μηχανισμός ενός νέου εγκεφαλικού, που αν αιμορραγήσει, θα πεθάνει ακαριαία. Όπως στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του. Γιατί είναι κληρονομική η νόσος. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο σήμερα να υποβληθεί σε επέμβαση στα αγγεία. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν παίζει θέατρο. Όλα αυτά έχουν διαπιστωθεί από εξετάσεις και μάλιστα θα ζητήσω σήμερα από την πρόεδρο να στείλει ιατροδικαστή. Η δίκη συνεχίζεται», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!