ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αχ.Μπέος: Το θέμα της επαναχάραξης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού έθεσε στους Τζήμερο, Μπογδάνο, Κρανιδιώτη – Τι δήλωσαν οι επικεφαλής της Εθνικής Δημιουργίας

1234567 2

Συνάντηση με τους επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας”, Κων. Μπογδάνο, ανεξάρτητο βουλευτή, Θαν. Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη που πραγματοποιούν περιοδεία στη Θεσσαλία, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα έγινε ανταλλαγή απόψεων για το γενικότερο πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα, ενώ βεβαίως εστιάστηκε και στα θέματα της αυτοδιοίκησης, ενώ από την πλευρά του κ Μπέου τέθηκαν βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη του Βόλου.

Ο κ. Μπέος καλωσόρισε τους επικεφαλής της παράταξης στον Βόλο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να μπουν στη Βουλή, τονίζοντας ότι όσο πιο ευρύτερη είναι η εκπροσώπηση των πολιτών τόσο καλύτερα για τη Δημοκρατία και τη χώρα. Ο ίδιος σημείωσε ακόμα με έμφαση τον ανεξάρτητο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της αυτοδιοικητικής του παράταξης.

Ιδιαίτερα ο κ. Μπέος έθεσε το θέμα της επαναχάραξης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού και της απόδοσης των εκτάσεων που η πόλη διεκδικεί, αίτημα που οι επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας” δήλωσαν ότι θα στηρίξουν, ενώ τάχθηκαν υπέρ της κατασκευής των δίδυμων κόμβων στη Νέα Ιωνία, αποδεικνυόμενοι γνώστες των προβλημάτων που η Γεωργίου και η υπηρεσία της δημιουργούν στην πόλη.

Οι επικεφαλής της “Εθνικής Δημιουργίας” σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τη συνάντηση ανέφεραν, μεταξύ άλλων:

Φαήλος Κρανιδώτης: Ήρθαμε σε ένα επιτυχημένο Δήμαρχο, όπου έχουμε ένα παράδειγμα ότι όταν λειτουργείς με το δίδυμο, όπως λέει ο Θάνος Τζήμερος “πρόβλημα – λύση” τι θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες μπορείς να φέρεις. Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κι εμείς θέλουμε να πολιτευτούμε.

Θάνος Τζήμερος: Η ιδιαίτερη πατρίδα μου επί δημαρχίας Μπέου έχει μεταμορφωθεί. Είναι ένα παράδειγμα πως μπορείς να κάνεις δουλειά απαλλαγμένος από ιδεολογίες, ιδεοληψίες, κομματικές σημαίες, ξέροντας τι χρειάζεται η πόλη και πράτοοντας ανάλογα.

Κων. Μπογδάνος: Οι πολιτικές μας μας είναι οικονομικά φιλελεύθερες, δεν είμαστε του επιδόματος και της σοσοαλδημοκρατίας, είμαστε των χαμηλών φόρων και επίσης είμαστε των γενικών χαρακτηριστικών του Δήμου Βόλου. Ανεξάρτητοι και δυναμικοί. Δεν ορρωδούμε προ ουδενός, ό,τι έχουν να πούμε το λέμε καταπρόσωπα και ζητάμε από τους Ελληνες πολίτες όχι να σκεφθούν αν μας συμπαθούν ή όχι, αλλά αν είμαστε συνεπείς.

1234567 1 1234567 2 1234567 3 1234567 4
error: Content is protected !!