ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιατί οι μαμάδες επιλέγουν στο κοσμηματοπωλείο Χρυσόλιθος να τρυπήσουν τα αυτάκια των παιδιών τους;

received 252586215976876

Το κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος» διακρίνεται για την άρτια οργάνωσή του, την εξυπηρέτηση, τις προσιτές τιμές και το φιλικό περιβάλλον που προσφέρει σε κάθε πελάτη που το επισκέπτεται. Ωστόσο, πρόσφατα κατάφερε να πετύχει κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Μαγνησίας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, κατάφερε να φτάσει τα χίλια παιδικά τρυπήματα αυτιών μέσα σε τρία 3 μόνο χρόνια, προσφέροντας παράλληλα χίλια χαμόγελα σε μικρά παιδιά, τα οποία οι γονείς τους εμπιστεύτηκαν τα έμπειρα χέρια των υπαλλήλων του κοσμηματοπωλείου «Χρυσόλιθος».

Για ποιους λόγους, όμως, κάποιος να επιλέξει το κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος» για να τρυπήσει τα αυτάκια του παιδιού του; Πριν από το ξεκίνημα κάθε διαδικασίας γίνεται αναλυτική αναφορά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει, ώστε να μην υπάρξει ίχνος άγχους, αλλά και για να λυθεί και η παραμικρή απορία, είτε του γονέα, είτε του παιδιού που ενδιαφέρεται να τρυπήσει τα αυτάκια του για να ξεκινήσει να φορά σκουλαρίκια. Έτσι, τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια.

Σκοπός του καταστήματος είναι να καταφέρνει να κάνει χαρούμενους τους πελάτες του, ικανοποιώντας κάθε προσδοκία τους, με ασφαλή και σωστό τρόπο, όπως γίνεται και στην προκειμένη περίπτωση. Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης της διαδικασίας του παιδικού τρυπήματος αυτιών τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας (χρήση χειρουργικού μη τοξικού μαρκαδόρου, σωστός καθαρισμός δέρματος πριν τη διαδικασία, χρήση αποστειρωμένων προϊόντων μιας χρήσεως) και πρόληψης, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά και τον παραμικρό πόνο για το παιδί. Επιπλέον, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται βοηθούν στη γρηγορότερη επούλωση των αυτιών του παιδιού, αλλά και τον σωστό και καλό αερισμό των αυτιών. Άλλωστε όλα τα υλικά χρήσης είναι πιστοποιημένα, ενώ η διαδικασία είναι 100% ασφαλής. Επίσης, μετά το πέρας της διαδικασίας, οι υπάλληλοι του καταστήματος συνεχίζουν να παρέχουν προστασία και ασφάλεια στον πελάτη τους για οτιδήποτε και αν χρειαστούν.

Για τους προαναφερθέντες λόγους αξίζει λοιπόν να εμπιστευτείτε και εσείς το παιδί σας στα έμπειρα και ασφαλή χέρια του κοσμηματοπωλείου «Χρυσόλιθος» και να του προσφέρεται χαμόγελα και ατελείωτη χαρά. Κάθε χαμόγελο και μία επιβράβευση, αλλά και μία δέσμευση για τη συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει το κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος», το οποίο βρίσκεται πάντοτε κοντά στον πελάτη για να ικανοποιήσει κάθε του ανάγκη. Εσείς θα εμπιστευτείτε το τρύπημα των αυτιών του παιδιού σας στο κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος» του Κωνσταντίνου Κόκλα;

Πληροφορίες καταστήματος:
Κατάστημα: Κοσμηματοπωλείο «Χρυσόλιθος»
Διεύθυνση: Κ. Καρτάλη 86, Βόλος 382 21
Τηλέφωνο: 2421 021417

error: Content is protected !!