Η ανακαίνιση του σπιτιού μας ξεκινάει από το Artline Home By Koutsopoulos!

rixtaria 1060x874w

Το σαλόνι είναι η βιτρίνα του σπιτιού και ίσως ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού και η σωστή διακόσμηση του είναι το Α και το Ω για μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Για μια ανακαίνιση αστραπή που θα δώσει άλλο αέρα στον χώρο σας, μπορείτε να αλλάξετε κουρτίνες, ριχτάρια ή καλύμματα και τέλος μαξιλάρια. Με αυτές τις μικρές πινελιές ο χώρος σας θα αλλάξει ριζικά!

KEN 728X100
  • Οι κουρτίνες που σπιτιού δίνουν φως στον χώρο μας, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να το μπλοκάρουν χαρίζοντας μας μια ήρεμη ατμόσφαιρα.
  • Τα ριχτάρια σαλονιού είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό στοιχείο που πέρα από την προστασία που παρέχουν στον καναπέ σας από ανεπιθύμητους λεκέδες, ταυτόχρονα χαρίζουν μια πιο άνετη και cozy νότα στο χώρο σας.
  • Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι μια ακόμη απαραίτητη προσθήκη στη διακόσμηση του σαλονιού όχι μόνο λόγω του διακοσμητικού τους χαρακτήρα, αλλά και επειδή παρέχουν άνεση και στήριξη, καθώς εσείς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ταινία και χαλαρώνετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
    Όλα αυτά θα τα βρείτε στο ARTLINE Home by Koutsopoulos στην Κοραή 43, στο κέντρο του βόλου. Τα υφάσματα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και οι ασύγκριτες τιμές μας κάνουν την διαφορά. Ελάτε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας.
error: Content is protected !!