ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Bridal Garden: Πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα κατά την οργάνωση του γάμου σας

1. Παντρευτείτε τον Χειμώνα.
Προτιμήστε να κλείσετε ημερομηνίες γάμου από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο. Στο high season, (Μάιος με τέλη Οκτώβρη) οι τιμές είναι πάντα υψηλότερες! Αν κλείσετε μέσα στο high season δοκιμάστε και άλλες ημέρες από το παραδοσιακό Σάββατο. Tα κτήματα και τα κέντρα για δεξιώσεις έχουν μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και σίγουρα θα κλείσετε καλύτερη τιμή! Στην Ελλάδα ο καιρός με ζεστές χειμωνιάτικες και φθινοπωρινές ημέρες προσφέρεται για τον γάμο σας. Οι γάμοι του χειμώνα είναι ιδιαίτεροι, με ζεστά χρώματα και υπέροχα νυφικά.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

2. Νοικιάστε μια βίλα για τον γάμο σας.
Πέρα από τα κλασσικά κτήματα δεξιώσεων γάμου, τους πολυχώρους και τα εστιατόρια υπάρχουν ιδιωτικές βίλες με κήπους και πισίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν τον γάμο σας. Αναζητήστε κατοικίες προς ενοικίαση στο www.airbnb.gr . Δοκιμάστε να κάνετε τον γάμο σας σε μη παραδοσιακούς χώρους γάμου, η Ελλάδα είναι γεμάτη ενδιαφέροντες εναλλακτικούς χώρους.

3. Φέρτε το δικό σας catering.
Με 40€- 50€ το κεφάλι τιμή για ένα γεύμα σίγουρα θα περιμένετε οι καλεσμένοι σας να φάνε χαβιάρι και σολωμό, στην πραγματικότητα θα φάνε κρέας, μακαρόνια και σαλάτα. Μπορείτε να ψάξετε έξω από τις προσφορές των κτημάτων δεξίωσης και να βρείτε το δικό σας catering, με ποιοτικό φαγητό σε καλύτερη τιμή.

4. Επενδύστε σε έναν wedding planner – διοργανωτή γάμου.
Αν και αρχικά ακούγεται σαν επιπλέον έξοδο, το να εμπιστευθείς ένα επαγγελματία είναι πάντα η καλύτερη λύση. Οι επαγγελματίες γάμου, έχουν την γνώση και τους προμηθευτές να σας βρουν τις καλύτερες τιμές μέσα στο budget σας για όλες τις μικρές λεπτομέρειες από χειροποίητες μπομπονιέρες μέχρι και την δεξίωση και με αυτόν τον τρόπο να σας σώσουν από περιττά έξοδα και επιλογές που θα σας κοστίσουν. Πολλές φορές το φτηνό το πληρώνεις πολύ πιο ακριβά.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας:

Bridal Garden
Κ. Καρτάλη 92, Βόλος – τηλ: 2421308312
Email: [email protected]
Facebook: Bridal Garden
Instagram: Bridal Garden

error: Content is protected !!