ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βιωματικά εργαστήρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αισωνίας-Διμηνίου

Collage 20220601 101926

Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» που λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον κύριο Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, πραγματοποίησε βιωματικές δράσεις στις τάξεις Ε’ και  Στ’ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αισωνίας-Διμηνίου, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου κας Αρτέμιδος Βραχνιά.

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου επισκέφθηκαν το σχολείο στις 31 Μαΐου 2022 και πραγματοποίησαν βιωματικά εργαστήρια. Οι κ.κ. Μαίρη Μπακατσέλου, Ψυχολόγος- Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη και  Δήμητρα Σωτηροπούλου, Κοινωνική Λειτουργός συνεργάστηκαν με τους μαθητές/τριες της Στ’ Τάξης αναπτύσσοντας το θέμα της «Μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο»,  με δουλειά σε μικρές ομάδες, συζήτηση στην ολομέλεια και χρήση εικαστικών μέσων. 

Επίσης, οι κ.κ. Σοφία Μητρίτσια, Κοινωνική Ανθρωπολόγος και Μυλωνάκη Μαρία Αγγελική, Ψυχολόγος, συνεργάστηκαν με τους μαθητές/τριες της Ε’ Τάξης αναπτύσσοντας το θέμα της «Αποδοχής της Διαφορετικότητας», με δουλειά σε μικρές ομάδες, συζήτηση στην ολομέλεια και χρήση εικαστικών μέσων. Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου για την πρόσκληση και τη συνεργασία. 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!