ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι καινοτομίες φέρνουν οι τεχνολογικές τάσεις στις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων για την Υγεία το 2022

health watch

 

Κάθε μέρα που περνάει, η τεχνολογία της υγειονομικής περίθαλψης εξελίσσεται. Για να παραμείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές με την έγκαιρη αποδοχή των νέων τεχνολογιών πρέπει να είστε ενημερωμένοι για τις μελλοντικές τάσεις. Τα τεχνολογικά αυτά επιτεύγματα παρατηρούνται σχεδόν σε κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

KEN 728X100

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνεστε για τις νεότερες τάσεις στον τομέα της ανάπτυξης εφαρμογών υγείας, αν θέλετε να επενδύσετε ή να αναπτύξετε μια εφαρμογή υγείας. Έτσι, δίχως άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι οι κορυφαίες τάσεις ανάπτυξης εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης που πρέπει να προσέξετε το 2022.

  1. Blockchain

Το Blockchain προβλέπεται να είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Η τάση αυτή θα αυξήσει την ασφάλεια των εφαρμογών, καθιστώντας τις ηλεκτρονικές συναλλαγές γρήγορες και ασφαλείς. Αυτό θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να πληρώνουν τους ιατρικούς λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά, απαλλάσσοντας τους από το βάρος της αναμονής σε μεγάλες ουρές.

  1. Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται τεράστιους όγκους δεδομένων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το σύστημα μπορεί να συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες πηγές, να τις αναλύει γρήγορα και να παρέχει αξιοποιήσιμες πληροφορίες. Η ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας στις εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης θα βελτιώσει τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους με ερωτήσεις που σχετίζονται με την υγεία, παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε πολλές εξειδικευμένες περιοχές. Για παράδειγμα, ο διαδικτυακός τζόγος είναι ένας άλλος κλάδος στον οποίο η Τεχνητή Νοημοσύνη είχε αντίκτυπο τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι ο κλάδος που βασίζεται σε συλλογή μεγάλου όγκου δεδομένων χρηστών, τα οποία χρησιμοποιούνται για την τροφοδότηση αλγορίθμων μηχανικής μάθησης. Οι εταιρείες στοιχημάτων και τα καζίνο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να κατανοήσουν πώς να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να προσφέρουν διαφημίσεις σε υφιστάμενους και εν δυνάμει πελάτες πιο αποτελεσματικά μέσω της εξατομίκευσης σε πραγματικό χρόνο.

  1. Μαζικά Δεδομένα

Παρά το γεγονός ότι τα μαζικά δεδομένα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης, αναμένεται να λάβουν περισσότερη δημοσιότητα το 2022. Η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην τήρηση αρχείων υγείας, στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας, στην παροχή προληπτικής θεραπείας και σε πολλούς άλλους τομείς.

  1. Υπολογιστικό Νέφος

Το υπολογιστικό νέφος έχει σημαντικό αντίκτυπο σε κάθε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων υγειονομικής περίθαλψης. Μέχρι το 2022, αναμένουμε ότι θα αποτελέσει καθοριστικό μέρος της οικονομίας, παρέχοντας μια ποικιλία υπηρεσιών που θα παρέχονται κατά παραγγελία. Οι εφαρμογές κινητών συσκευών υγειονομικής περίθαλψης που βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος θα επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ανακτούν τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία τους από οποιαδήποτε τοποθεσία.

  1. Φορετές Ενσωματώσεις

Οι εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης που υποστηρίζονται από φορετή τεχνολογία μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών και στη διατήρηση της καλής υγείας. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση των σωματικών σας δραστηριοτήτων. Αναμένουμε σημαντική αύξηση της χρήσης της φορετής τεχνολογίας σε διάφορες εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης το επόμενο έτος.

  1. Τηλεϊατρική

Η τηλεϊατρική, η οποία επιτρέπει στους ασθενείς να διαβιβάζουν ιατρικές πληροφορίες σε έμπιστους κλινικούς γιατρούς, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Οι εφαρμογές δεν είναι μόνο κατάλληλες, αλλά και οικονομικά αποδοτικές και επιτρέπουν βελτιωμένη πρόσβαση σε πιστοποιημένους ιατρούς.

  1. Αυξημένη Δημοφιλία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) και της Εικονικής Πραγματικότητας (VR)

Η εικονική και η επαυξημένη πραγματικότητα είναι γνωστές για την παροχή ρεαλιστικών εμπειριών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διδάξουν και να καθοδηγήσουν τους εκπαιδευόμενους ιατρούς πώς να πραγματοποιούν διάφορες θεραπευτικές αγωγές χωρίς να χρειάζεται να τις εκτελέσουν σε ανθρώπινο σώμα.

Συμπέρασμα

Λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της τεχνολογίας, η επιχείρηση εφαρμογών υγειονομικής περίθαλψης αλλάζει με κάθε χρόνο που περνάει. Οι εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες και ευφάνταστες και οι προγραμματιστές εργάζονται για να τις καταστήσουν προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία του οικοσυστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να παραμένουμε ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις και την τεχνολογία αιχμής που μας βοηθούν να προχωρήσουμε στην αναζήτηση καινοτομιών.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

298946198 5207793495936443 2294946384312579613 n

Πλημμύρισε γυμναστήριο στον Βόλο – Μετρούν τις πληγές τους οι επιχειρηματίες [εικόνες]

5125532

Άναψαν τα τζάκια στο Πήλιο – Πόσους βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο στα Χάνια [εικόνες]

5495085

Γνωστό μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στα Παλαιά Βόλου βάζει «πωλητήριο» – Δείτε ποιο

23232

Βόλος: Πλημμύρισε συνεργείο αυτοκινήτων – Ολική η καταστροφή [εικόνες]

298772752 383676863848648 7919499727036224995 n

Βόλος: Απίστευτη καταστροφή – Ξηλώθηκε φωτοβολταϊκή εγκατάσταση από τους ισχυρούς ανέμους[εικόνες]

299426470 359792199697952 2694105143990866714 n

Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο του Βόλου – Λαμαρίνα έπεσε λίγα εκατοστά μακριά από περαστικό [εικόνες]

20220815 dekapent 08

Με λαμπρότητα και συγκίνηση γιορτάστηκε η Παναγία στον Βόλο – Δείτε εικόνες

5263823

Τους 40 βαθμούς Κελσίου θα «αγγίξει» η θερμοκρασία στη Μαγνησία – Καύσωνας μετά τον κατακλυσμό

297558026 756178495706795 2534895033148695408 n 1

Δήμος Βόλου: «Οι πολίτες που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα να υποβάλλουν αίτημα αποζημίωσης»

error: Content is protected !!