ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν έχουν τον Θεό τους – Προσπάθησαν να εξαπατήσουν ιερούς ναούς του Βόλου με το πρόσχημα της δωρεάς

295700414 5517572044948812 2229691779592456124 n

Στο στόχαστρο των απατεώνων βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ιεροί ναοί, μονές και ιδρύματα που σχετίζονται με την Εκκλησία, σύμφωνα με όσα καταγγέλει επισήμως η Μητρόπολη Δημητριάδος. Με το πρόσχημα των δωρεών, οι επιτήδειοι επικοινωνούν με τους αρμοδίους των ναών και ζητούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Μάλιστα, επιμένουν να τους δοθούν και στοιχεία που δεν είναι ανακοινώσιμα, προκειμένου να μπορέσουν μέσω διαδικτύου να σηκώσουν χρηματικά ποσά.

KEN 728X100

Η Μητρόπολη Δημητριάδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Περιήλθε εις γνώσιν της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ότι άγνωστοι επιχειρούν να προσεγγίσουν Εκκλησιαστικά Νομικά πρόσωπα και ιδρύματα, προφασιζόμενοι ότι επιθυμούν να δωρίσουν χρηματικά ποσά, με απώτερο σκοπό την εξαπάτηση και την κλοπή χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς Ιερών Ναών, Ιερών Μονών και Ιδρυμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος εφιστά την προσοχή και παρακαλεί τους υπευθύνους να μην γνωστοποιούν κωδικούς τραπεζικών συναλλαγών και να μην προβαίνουν σε καμία απολύτως επικοινωνία με άγνωστα πρόσωπα. Σε ανάλογη περίπτωση, θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα η Ιερά Μητρόπολη και οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!