ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φ. Σερέτης σε Ζ. Μακρή: «Προκήρυξη μονίμων θέσεων: Διευθυντών στην Σκόπελο και Αλόννησο και μόνιμων Ιατρών στο Αχιλλοπούλειο και στην Σκιάθο»

FB IMG 1659685469237

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία, αδιαλείπτως, συνεργάζεται  με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη για την στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» καθώς και των Κέντρων Υγείας Σκιάθου και Σκοπέλου αλλά και του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου με ιατρικό προσωπικό, ενημερώθηκε, σήμερα, Παρασκευή  5 Αυγούστου  2022, από τον ίδιο τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ ότι εγκρίθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση μόνιμων θέσεων:

KEN 728X100
  • Ενός  Επιμελητή  Β΄ Παθολογίας για το Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο»
  • Ενός  Επιμελητή  Β΄ Καρδιολογίας Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο», με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση της επεμβατικής καρδιολογίας
  • Ενός Διευθυντή ΕΣΥ Καρδιολογίας στο Π.Ι.  Αλοννήσου 
  • Ενός Διευθυντή ΕΣΥ  Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής στο Π.Ι. Αλοννήσου
  • Ενός Διευθυντή ΕΣΥ Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου 
  • Μόνιμων ιατρών ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου 

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τόσο τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη όσο και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη  Σερέτη για τις προσπάθειες, που καταβάλλουν, συντονισμένα, όλο αυτό το διάστημα, για την επίλυση θεμάτων προσωπικού, δήλωσε ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για τις συγκεκριμένες υγειονομικές μονάδες, οι οποίες, όπως και οι περισσότερες των νησιών της επικράτειας, δυστυχώς, αντιμετωπίζουν, διαχρονικά, σημαντικά προβλήματα στην στελέχωσή τους. Η πλήρωση των θέσεων των επιμελητών στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» αλλά και των  Διευθυντών στο ΚΥ Σκοπέλου και στο Π.Ι. Αλοννήσου, γενικών ιατρών ή παθολόγων και στις δύο περιπτώσεις καθώς και Καρδιολογίας και Παιδιατρικής, όπως, επίσης, και των μόνιμων θέσεων Ιατρών στο ΚΥ Σκιάθου, όχι μόνο στοχεύουν στην περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας αλλά και εγγύηση για τον  αρτιότερο προγραμματισμό και λειτουργία του Αχιλλοπουλείου Γενικού Νοσοκομείου και των συγκεκριμένων κέντρων υγείας των Σποράδων. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!