ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60”: Εορτή της Μεταμορφώσεως [βίντεο]

sev 60 eort metamorfwsews

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

KEN 728X100

Δείτε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/8MZ6kk5bLDE” title=”” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

“Η εορτή της Μεταμορφώσεως έρχεται να σκορπίσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων, τη χαρά του θείου φωτός. Οι τρεις μαθητές στο όρος Θαβώρ βιώνουνε έναν επίγειο παράδεισο. Βλέπουν και νιώθουν τι σημαίνει Δόξα του Χριστού. Κι αυτή η Δόξα του Χριστού είναι σήμερα μέσα στην Εκκλησία. Η γιορτή της Μεταμορφώσεως, μας δίνει σε όλους την ελπίδα μιας ανείπωτης χαράς, ενός φωτός που σπάει και διώχνει τα σκοτάδια, και ζούμε σε μία εποχή σκότους. Από παντού βλέπουμε το σκοτάδι να κυριαρχεί στις σχέσεις των ανθρώπων. Κι όμως έρχεται η Εκκλησία, έρχεται ο Χριστός να μας πει: Ελάτε να ζήσουμε το αληθινό Φως, το φως της χαράς του Χριστού, που ενώνει που δίνει ελπίδα και βεβαιότητα για την αιωνιότητα. Αυτό το φως ευχόμαστε να είναι στις καρδιές όλων μας, τούτη την ημέρα της Μεταμορφώσεως.”

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!