ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπόθεση πορνογραφίας – Σκιάθος: Να δοθούν τα στοιχεία του υποπυραγού στη δημοσιότητα ζητά η πλευρά της μητέρας

sakis

Την δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων ταυτότητας, της φωτογραφίας και τη διερεύνηση και άλλων αξιόποινων πράξεων ζήτησαν από τις διακαστικές αρχές του Βόλου, τα μέλη της οικογένειας των ανήλικων παιδιών κάτω των 12 ετών, που εκτέθηκαν στις ανώμαλες ορέξεις ενός υποπυραγού, που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο Σκιάθου. Ο ίδιος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία, ενώ ο ίδιος δήλωσε εθισμένος στο διαδικτυακό σεξ.

KEN 728X100

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σάκης Κοκκίνης, μιλώντας στο TheNewspaper.gr ανέφερε:

«Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με ανήλικα παιδιά. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία και στο διαδικτυακό σεξ. Έχει ευγκλονισει αυτή η ιστορία την οικογένεια. Όταν κατάλαβε η μητέρα με ποιον άνθρωπο συζούσε, άμεσα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έδρασαν άμεσα οι αστυνομικοί ώστε να μην εξαφανιστούν τα στοιχεία από το κινητό του. Εμείς ζητάμε την διερεύνηση άλλων αξιόποινων πράξεων γι’ αυτό και θέλουμε με εισαγγελική διάταξη να δοθούν τα στοιχεία του και ηγ φωτογραφία του στη δημοσιότητα. Έχει δηλώσει ότι συμμετείχε σε διαδικτυακές πλατφόρμες και υποδυόταν ακόμα και την ανήλικη! Ότι κι αν πρόλαβε να σβήσει ο κατηγορούμενος μπορούν να ανακτηθούν εύκολα από τις αρμόδιες αρχές του Ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Να σημειωθεί ότι στη Σκιάθου, ξεκίνησε η διαδικασία συμπαράστασης στην οικογένεια από την κοινωνική λειτουργό του τοπικού Κέντρου Υγείας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!