ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας: Όλα στο φως – Είναι ζήτημα Δημοκρατίας

29D68A12 9A68 4DC0 B887 B0456A3A8517

Σε ανακοίνωση της για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

KEN 728X100

Είναι απολύτως σαφές πλέον ότι μετά από τις παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα και ανιψιού του Πρωθυπουργού αλλά και του Διοικητή της ΕΥΠ, οι ευθύνες δείχνουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για την υπόθεση παρακολούθησης και απόπειρας παγίδευσης, μέσω του κινητού, του Νίκου Ανδρουλάκη. Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δικαιώνεται προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη για διερεύνηση της υπόθεσης παρά τη προσπάθεια της χυδαίας υποτίμησής της σε τηλεοπτικά παράθυρα και social mediaακόμα και από μέλη της Κυβέρνησης, όπως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Σε κοινοβουλευτική διαδικασία είπαν ψέματα. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αρχή της θητείας του, σε μία κίνηση εντυπωσιασμού, επέλεξε να έχει την άμεση εποπτεία της ΕΥΠ, με στόχο να αναδείξει ένα αποφασιστικό προφίλ Πρωθυπουργού, πρωτόγνωρη ενέργεια για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα. Προφανώς και τώρα δεν πρέπει να κρυφτεί ή να κάνει τον ανήξερο αλλά να αναλάβει την πλήρη πολιτική ευθύνη και εκτός από τις αναμενόμενες παραιτήσεις να προβεί και στις επιβεβλημένες θεσμικές απαντήσεις. Παρότι όμως αποδείχθηκε ότι ο Πρόεδρος του τρίτου κοινοβουλετικούκόμματος, παρακολουθούνταν από την Ε.Υ.Π., αμέσως μετά την απόπειρα παγίδευσής του με το κακόβουλο λογισμικό predator που ο ίδιος απέφυγε, η άθλια προπαγάνδα από τη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμένιους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο Πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους.

Ζητάμε οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο τέως κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια, «χωρίς σκιές στο μισοσκόταδο». Είναι η ώρα της αλήθειας και της Δικαιοσύνης για όσους η αλαζονεία και η αίσθηση ατιμωρησίας τους κάνει ικανούς για όλα, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δήλωσε χθες.

Είναι θέμα Δημοκρατίας και δεν θα του επιτρέψουμε να οδηγήσει την χώρα σε άλλες εποχές. Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης με τρόπο ανοιχτό, δημοκρατικό και απολύτως θεσμικό. Κάθε πολίτης της χώρας πρέπει να γνωρίζει ότι ζει σε ένας Κράτους Δικαίου, Θεσμών και Διαφάνειας. Δεν θα εργαλειοποιήσουμε με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία, εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας.

error: Content is protected !!