ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν φαρμακοποιούς – Τι λέει στο TheNewspaper.gr o ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Μαγνησίας

matsiolis

Την εξαπάτηση φαρμακοποιών της Μαγνησίας επιχειρούν επιτήδειοι το τελευταίο χρονικό διάστημα – παρόμοια περιστατικά έχουν παρουσιαστεί και στο παρελθόν -, με σκόπο να υφαρπάξουν τα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών των φαρμακοποιών. Οι απατεώνες καλούν στους φαρμακοποιούς και παριστάνουν αξιωματούχους από διάφορες Υπηρεσίες και με πρόσχημα των παραγγελία φαρμάκων, ζητούν τους λογαριασμούς για τους καταθέσουν τα χρήματα.

KEN 728X100

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικύωσης ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας , εφιστά την προσοχή σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Το TheNewspaper.gr, ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, Κώστα Ματσιόλη, ο οποιος σχετικά με τα περιστατικά εξαπάτησης μας ανέφερε τα εξής:

«Τον τελευταίο μήνα, συνάδελφοι μου δέχονται τηλεφωνήματα από επιτήδειους προκειμένου να τους αποσπάσουν τα στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών. Από εμάς έχουν ενημερωθεί τόσο τα μέλη του Συλλόγου όσο και οι αρμόδιες Αρχές.

Επιτήδειος τηλεφώνησε σε συνάδελφο μου, του ανέφερε ότι είναι υπαστυνόμος και ζήτησε τον λογαριασμό του για να του καταθέσει τα χρήματα, για τα φάρμακα που θα χρειαστεί η Υπηρεσία του. Ο συνάδελφος δεν «τσίμπησε», του είπε ότι αυτό δεν γίνεται και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλα τα μέλη μας, να μην απαντάνε στα τέτοιου είδους τηλεφωνήματα»

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!