ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «μάχη» της ξαπλώστρας στις παραλίες της Μαγνησίας – Πόσο θα πληρώσετε

5629379

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο του δεκαπενταύγουστου, αρκετοί όμως είναι οι Βολιώτες που επιλέγουν τις κοντινές παραλίες ή το Πήλιο για να απολαύσουν τα μπάνια τους και να ξεκουραστούν από την δύσκολη καθημερινότητα.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρ’ ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας εξαλείφθηκαν και οι περιορισμοί έπαψαν να ισχύουν, ο κόσμος δεν «απομακρύνεται» από την Μαγνησία εξαιτίας της ακρίβειας, των ανατιμήσεων και των υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Για μια οικογένεια οι διακοπές σ’ ένα νησί για λίγες μέρες, κοστίζουν πλέον σχεδόν όσο ένας μηνιαίος μισθός.

Ενδιαφέρον παρουσιάζεται στο πόσο κοστολογούνται οι ξαπλώστρες σε κοντινές παραλίες και στο Πήλιο

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως οι τιμές είναι προσιτές, για μία οικογένεια

-Σε παραλίες του Πηλίου υπερτερεί η τιμή των 6 ευρώ σετ ξαπλώστρες, δηλαδή 3 ευρώ η μία. Οτιδήποτε προμηθευτούν οι πελάτες χρεώνεται επιπλέον, καθώς στην τιμή της ξαπλώστρας δεν παρέχεται κάτι δωρεάν.

-Στην Άφησσο η εικόνα είναι καλύτερη καθώς οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται, αλλά ο πελάτης υποχρεούται να αγοράσει κάποιο προϊόν από τη στιγμή που θα τις χρησιμοποιήσει. Βέβαια υπάρχουν και οι παραλίες που είναι λίγο πιο «τσουχτερές» και χρεώνουν την ξαπλώστρα στα 5 ευρώ, με επιπλέον χρέωση στο οτιδήποτε προμηθευτεί από το μαγαζί ο πελάτης.

-Στις Αλυκές η κατάσταση μοιάζει να είναι η πιο προσιτή, καθώς πρόκειται για κοντινή απόσταση και στις περισσότερες παραλίες το σετ δεν χρεώνεται, αλλά και πάλι θα πρέπει οι πελάτες υποχρεωτικά να προμηθευτούν προϊόντα από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσουν τις ξαπλώστρες.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

 

error: Content is protected !!