ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντύνεται γαμπρός ο Αργύρης Κοπάνας – Ποια είναι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά

kopanas

Αφήνει πίσω την εργένικη ζωή και κάνει το μεγάλο βήμα! Ο Αργύρης Κοπάνας ντύνεται γαμπρός για τα μάτια της αγαπημένης του, με σκοπό να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα. Ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών  Ενοτήτων του Δήμου Βόλου θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την καρδιολόγο Παναγιώτα Κωνσταντίνου το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 20.00 το απόγευμα στον Όμιλο – Ακτή ΝΟΒ σε πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κουμπάροι στο σημαντικό γεγονός της ζωής του ζευγαριού θα είναι ο Αχιλλέας Μπάρλας και η Μυρσίνη Παπαγεωργίου – Μόρφη. Μετά την γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι γονείς του ζευγαριού Ιωάννης και Ειρήνη Κοπάνα και Φώτης και Ευαγγελία Κωνσταντίνου, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για το χαρούμενο γεγονός.

Η πανέμορφη Παναγιώτα εργαζόταν για χρόνια σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασκεί τα καθήκοντά της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”. Όταν επέστρεψε στον Βόλο, γνώρισε τον γνωστό δικηγόρο και πολιτικό, ερωτεύθηκαν και ένα χρόνο μετά ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

 

119241932 10164027089360317 6297195489610306012 n
Η Παναγιώτα Κωνσταντίνου

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!