ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του στην Πάρο – «Δικαιώθηκα, απέτυχα, τιμωρήθηκα, επανήλθα»

1659959705 485860

Δευτέρα 08 Αυγούστου 2022, 14:30

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

O Λάκης Γαβαλάς το Σάββατο 6 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του και ς δέχτηκε αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα του πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Αυτές τις ημέρες ο γνωστός σχεδιαστής μόδας απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο και έτσι οι φίλοι του αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μίνι πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 70α γενέθλιά του.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί στιγμιότυπο από το πάρτι του με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο ίδιος λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενος κρατώντας την τούρτα του.

«Καλημέρα φίλοι μου‼️ Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ. Αυτό νιώθω σήμερα στα plus70 και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους φίλους μου τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και όλους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη είτε προσωπικά είτε με μηνύματα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για εμένα‼️

Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα δικαιώθηκα απέτυχα τιμωρήθηκα επανήλθα παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εγώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την προσωπικότητα και υπόσταση μου.. Ευχαριστώ πολύ‼️».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!