Πήλιο: Στα ύψη η πληρότητα στα οργανωμένα κάμπινγκ – Ποιες είναι οι τιμές ανά άτομο

5130255

Στα ύψη βρίσκεται η πληρότητα κόσμου στα κάμπινγκ του Πηλίου, ακριβώς πριν το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το TheNewspaper.gr, οι πολίτες επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη την οργανωμένη κατασκήνωση, καθώς αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο διακοπών, διασκέδασης και χαλάρωσης.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Διανύοντας τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, αλλά και σε συνδυασμό με τις κρατήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, παρατηρείται πληρότητα της τάξεως του 80% με 90%, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη και το 90%.

Ενδεικτικά να πούμε ότι οι τιμές δεν είναι αποθαρρυντικές για τους πολίτες που θα επιλέξουν να παραθερίσουν σε κάποιο οργανωμένο κάμπινγκ. 

Πιο συγκεκριμένα:

-Στο κάμπινγκ Louisa στον Πλατανιά Πηλίου οι τιμές ανά άτομο είναι στα 6,5 ευρώ και η πληρότητα ξεπερνά το 80%.

-Στο κάμπινγκ Συκιά στην Κάτω Γατζέα οι τιμές έχουν διαμορφωθεί στα 8,5 ευρώ το άτομο και η πληρότητα «αγγίζει» το 90%.

-Στο κάμπινγκ του Χορευτού, ένα από τα πιο δημοφιλή, οι τιμές βρίσκονται στα 8 ευρώ το άτομο και επιπλέον 8 ευρώ η σκηνή, ενώ η πληρότητα έχει ξεπεράσει το 90%.

-Στο κάμπινγκ Olizon στη Μηλίνα η τιμή είναι στα 8 ευρώ το άτομο και η πληρότητα έχει φτάσει κοντά στο 80%.

-Στο κάμπινγκ «Παπά Νερό», στον Άι Γιάννη Πηλίου, επίσης ένα από τα δημοφιλή κάμπινγκ, η τιμή είναι στα 6,90 ευρώ το άτομο και η πληρότητα ξεπερνά το 80%.

Όπως φαίνεται τα κάμπινγκ στο Πήλιο παρουσιάζουν μεγάλη πληρότητα και συνεχίζουν να δέχονται κόσμο. Να τονιστεί, βέβαια, ότι υπάρχουν παράπονα για «ελεύθερο κάμπινγκ» στις παραλίες κοντά στα οργανωμένα κάμπινγκ, ενώ όπως καταγγέλλεται, η αστυνομία απουσιάζει και γενικότερα έλεγχοι δεν πραγματοποιούνται.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

 

error: Content is protected !!