ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου – Πέρασε σύριζα πάνω από τα κεφάλια του κόσμου [βίντεο]

skiathos 1

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο από μια υπερβολικά χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου. «Οι περαστικοί ένιωθαν σαν να είχαν σχεδόν ξυριστεί τα μαλλιά τους» γράφει – μεταξύ άλλων – η Mirror.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο της Σκιάθου έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα με επισκέπτες του νησιού που συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσγείωση και την απογείωση των αεροπλάνων. Πρόσφατα μάλιστα μια 61χρονη τουρίστρια είχε καταλήξει στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αφού παρασύρθηκε από την τουρμπίνα ενός αεροπλάνου.

Ατυχήματα γύρω από το αεροδρόμιο της Σκιάθου δυστυχώς σημειώνονται εδώ και χρόνια, με πολλούς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους ανοιχτά. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που προειδοποιούν τον κόσμο για τον κίνδυνο που διατρέχει, παρόλα αυτά – όπως φαίνεται – πολλοί εξακολουθούν να το βλέπουν ως… διασκέδαση.

 

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!