Αλλοδαποί επιτέθηκαν στον σχεδιαστή μόδας στο Σύνταγμα με σκοπό να τον ληστέψουν

Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλειος Κωστέτσος, όταν δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο σχεδιαστής μόδας, όλα έγιναν στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρισκόταν ο ίδιος με φιλικό του πρόσωπο.

Μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν. Αρχικά τους έκλεισαν τον δρόμο και τους πέταξαν μπουκάλια. Τον Βασίλειο Κωστέτσο τον πέταξαν από τα σκαλιά και τον φίλο του τον χτύπησαν με στιλέτο το πρόσωπο.

  • Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος – Δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο σχεδιαστής τελικά τη γλίτωσε με μια ελαφριά διάσειση και έναν τραυματισμό στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε και ο φίλος του, που μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

«Άκουγα ουρλιαχτά, φώναζαν την αστυνομία»

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο Βασίλειος Κωστέτσος δήλωσε σοκαρισμένος και περιέγραψε όλα όσα βίωσε.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, με ανάρτηση που έκανε σήμερα στον λογαριασμό του στο instagram ο Βασίλειος Κωστέτσος θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή και να τονίσει για ακόμη μία φορά ότι το περιστατικό συνέβη στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ», έγραψε.

Αλεξανδρούπολη: Δείτε το μεγαλύτερο πλοίο που έφτασε ποτέ – Από τις ΗΠΑ με μήκος 290 μέτρων